≫ 

Američki ambasador pitao Srbe šta im je značio Kobi Brajant: Ovo su njihovi odgovori

Godfri, inače poznat kao veoma aktivan na društvenoj mreži Tviter, istakao je da je Kobi bio pravi šampion i otac

  • 3
Entoni Godfri, Kobi Brajant Foto: Twitter/Ambassador Anthony Godfrey, Tanjug/AP

Američki ambasador u Beogradu Entoni Godfri, kao i čitava planeta žali za legendarnim košarkašem Kobijem Brajantom, koji je koji je zajedno sa svojom trinaestogodišnjom ćerkom Đijanom izgubio život u helikopterskoj nesreći koja se desila u mestu Kalabasas u američkoj saveznoj državi Kalifornija.

Godfri, inače poznat kao veoma aktivan na društvenoj mreži Tviter, istakao je da je Kobi bio pravi šampion i otac i da je mnogima bio inpiracija, a svoje pratioce na ovoj društvenoj mreži pozvao je da podele sa njim šta je legenda košarke za njih značila.

- Kobi je bio pravi šampion i otac. Bio je inspiracija tolikim ljudima kako u Americi, tako u Srbiji, i u celom svetu. Pozivam vas da podelite sa mnom šta je Kobi značio za vas. #BlackMamba - napisao je on na Tviteru.

Američki ambasador uz opis ove objave postavio je i video gde je u dresu "Lejkersa" na košarkaškom terenu i sa košarkaškom loptom.

Njegov tvit izazvao je veliki broj komentara:

- Veliki takmičar koji je ostavio neizbrisiv trag u svetu sporta.Velika tragedija za njegove najbliže - napio je jedan korisnik Tvitera.

Za nekoga je Kobi bio prva ličnost čiji je poster bio zalepljen u sobi.

- Ostajanje do 3 ujutru ćekajući da počnu Lejkersi jer smo se kladili da Kobi ubacuje preko ocene na kladionici. Inspiracija i magija u rukama na terenu, strepnja od njegove genijalnosti kada bi Srbija igrala protiv SAD ali i divljenje i člast - samo je jedan od mnoštva komentara.

Video: Novak se slomio i zaplakao na terenu zbog Kobija Brajanta: Moj mentor, moj prijatelj

Video: Oni su svedoci pada Kobijevog helikoptera: Pozvao sam odmah 911 ali nije bilo spasa!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Toma

    29. januar 2020 | 09:07

    Svaka cast ambasadoru Goftriu za inicijativu i posveti poginulog kosarkasa Kobiju sa cerkom od 13 godina.Neka ih Bog cuva u Bozjim rukama za miran vecni san?! A, mi srbi koji smog znali, citali, gledali za njegovu maestralno igru, ostave u trajnom secanju. Informisani smo da je voleo Srbiju, posebno naseg Noleta.

  • Ccc

    29. januar 2020 | 10:38

    Potam ja tog ambasadara kad ce da se kaje osudi zlocine amerike s ne da se nam ulizuje

  • Mudar

    29. januar 2020 | 10:13

    Vi od njega jos malo napaviste Srbina🤣🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA