≫ 

Da li će Raonića bar malo biti sramota što je psovao kad čuje Novakovu gospodsku izjavu?

Neprimereno se poneo Kanađanin poreklom iz Crne Gore

  • 15
Miloš Raonić, Novak Đoković, Australijan open 2020 Foto: AP/Tanjug

Miloš Raonić se nije poneo najprofesionalnije tokom meča protiv Novaka Đokovića, kada je u 3. setu burno protestovao uz psovku zbog toga što je Đoković tražio medicinski tajmaut.

Naime, Đoković je imao ozbiljan problem krajem trećeg seta, kada je morao da zameni kontaktna sočiva. Hitno je poslao dečaka koji skuplja loptice u svlačionicu da mu donese nova, a sudija je zaustavio meč dok Đoković ne dobije nova sočiva i reši problem s očima.

Raonić je na to reagovao psovkom i kritikovao sudiju zbog toga što je zaustavio meč.

- Da li sme ovo da uradi? Zar ne može da sačeka kraj seta? Ovo je sr***e, ali OK - ljutito je govorio sudiji Raonić, iako nije bio u pravu, jer prema pravilima, ako igrač nosi kontaktna sočiva, ima pravo na korekcije u razumnom vremenskom roku.

Ipak, Novak se izvinio Raoniću na kraju meča kada je komentarisao situaciju kada je imao problem s očima.

- Moram da se izvinim Milošu što se to dogodilo... Ne želite da vidite da igrač koji se nalazi prekoputa vas ode sa terena. Morao sam to da uradim, u nekoliko gemova sam imao problem i morao sam da promenim sočiva - istakao je Đoković.

Video: Najbolji Novakov poen protiv Raonića: Idemo breee!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    28. januar 2020 | 19:05

    Mogu svi da psuju da ga mrze. Ali jasno je da će biti najbolji u istoriji. Postaviće sve rekorde.

  • Doktor

    28. januar 2020 | 16:41

    A što je ovo iznenađenje. Pa zar i on nije crnogorac. Čovek - ljudi bez trunke poštovanja za druge, gledaju samo sebe i svoje lične interese...

  • Teniser

    28. januar 2020 | 16:38

    Nevaspitani i bolesno prepotentni Raonić se ponadao da mu Novak preda meč jer je to jedini način da ga dobije. Desetine puta sam gledao upravo njega da traži medical tajm aut pa niko od njegovih protivnika nije išao da plače kod sudije i da kaže da je to srenje ... Kazna za bezobrazluk je H2H rezultat 10:0 pa neka psuje i dalje ... Od prvog momenta kad se pojavio iz nekog razloga mi je bio baš izraženo antipatičan i to postaje samo još gore.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA