≫ 

"Kobi je zakasnio sa pogibijom": Komičaru pretili smrću jer je ismevao Brajantovu nesreću!

Poznati američki komičar Ali Šafir dobio je poslednjih dana više pretnji smrću jer je ismevao smrt Kobija Brajanta u helikopterskoj nesreći u Kalabasasu

  • 17
Foto: Printscreen Twitter

TMZ, medij koji je prvi izvestio o pogibiji Brajanta, njegove trinaestogodišnje ćerke Đijane i još sedmoro ljudi, piše da je ovu informaciju o Šafiru dobio iz policije.

Ako je Šafir i video kao zanimljive svoje šale na račun tragične smrti košarkaša, to tako nisu videli i organizatori njegovih nastupa jer su mu svi otkazani posle slavljenja smrti Brajanta.

Njujorški Komedi klab je čak morao da pozove policiju jer su pretnje komičaru počele da stižu u utorak uveče oko 21 i 15 kada je bio zakazan Šafirov nastup.

- Kobi Brajant je na današnji dan sa pogibijom zakasnio 23 godine. Izvukao se za silovanje, jer su holivudski liberali koji napadaju komičari navijači Lejkersa više nego što preziru silovanje. Veliki pozdravi za heroja koji je zaboravio da sipa gorivo u helikopter, mrzim Lejkerse. Kako divan dan - rekao je Šafir u videu na društvenim mrežama.

Za sada nema uhapšenih zbog pretnji na račun komičara. On se posle skandaloznog videa nije zaustavio...

- Svaki put kada umre neka poznata ličnost, ja objavim neko užasno s*anje o njoj. To radim već godinama, volim da uništavam bogove. I baš kada poznata ličnost umre, tada je najviše obožavaju. I kao odgovor na izlive saučešća i ljubavi na društvenim mrežama, objavim nešto zlo. To je samo šala. Zaista ne mrzim nikog od ljudi - napisao je kasnije Šafir.

Međutim, šteta je već učinjena, a komičar je, čini se, preterao u svom "kontriranju".

Video: Dron snimio stravu i užas: Potresni kadrovi mesta Kobijeve smrti

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • majalena

    30. januar 2020 | 18:01

    Kakva kretencina.

  • Realno

    30. januar 2020 | 19:16

    I Ronaldo je nekoliko puta bio optuzen za silovanje od strane nekoliko devojka, kao i Nejmar, Konor Mekgregor itd itd... Sta im je svima zajednicko? - To sto su svi optuzeni na vrhu sporta kojim se bave. Kako to da ne "siluju" neki manje uspesni ili neki lokalni sportisti vec samo ovi koji imaju milione i koji mogu da imaju maltene svaku koju pozele. Zamisli Ronaldo smekercina, san vecine devojaka da siluje. Kao njemu devojka nije dala pa je morao da je siluje. jeste malo sutra. Prvo spavaju sa sportistima pa se nakon toga nadaju da ce ih osvojiti i onda kad shvate za sta su posluzile onda odjednom ispadne "silovane" su. Realno na prste jedne ruke mozes izbrojati uspesne sportiste koji se makar jednom nisu uglavili u neki skandal ili pricu vezanu za neko silovanje.

  • Miki

    30. januar 2020 | 18:15

    Bravo care

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA