≫ 

Plej šampiona NBA opet napadnut iz prvog reda publike: Sledeći put ću uzvratiti!

Kajl Lauri uznemiran nakon što ga je jedan navijač Klivlenda gurnuo za vreme meča

  • 1
kajl lauri Foto: twitter/TheNBACentral

Klivlend je u napetoj završnici utakmice sa Klivlendom odneo trijumf, i to najviše zahvaljujući velikoj požrtvovanosti plejmejkera Kajla Laurija, koji se dva minuta pre kraja bacio u prvi red publike za loptu, spasio da ne ode u aut, a Ibaka u nastavku akcije pogodio trojku za vođstvo 105:101.

Baš je o toj situaciju Lauri pričao nakon utakmice, jer je bio ljut zbog toga što ga je jedna navijač iz prvog reda gurnuo u trenutku dok se ovaj vrćao na teren.

Lauri se istog momenta, u neverici, okrenuo prema provokatoru, pogledao ga, pa nastavio sa igrom, ali je ostao "gorak ukus" pošto nije prvi put da se nađe na meti navijača iz prvih redova.

Prethodne sezone na isti način je završio u publici, kada ga je laktom udario jedan od suvlasnika Golden Stejta koga je liga zbog toga kaznila sa pola miliona dolara i jednogodišnjom suspenzijom.

- Ovo je neverovatno, čoveče. Navijači ne bi smelo da se ponašaju ovako, kao taj momak. Ovo je drugi put da mi se dešava slična stvar... Ako se desi još jednom, ne znam da li ću biti u stanju da se iskontrolišem - poručio je Lauri.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zox

    31. januar 2020 | 19:21

    Au sto te gurnuo,haha,ameri bre,uvek bili I ostali pi.....

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA