≫ 

Micić o finišu meča sa Zvezdom: Nije bilo drame, Ataman bez potrebe paničio

Srpski plej smatra da je Efes 40 minuta vladao situacijom na terenu protiv Zvezde

  • 5

Vasilije Micić nije odigrao kako ume protiv Zvezde, tek šest poena je upisao, uz šut za tri 0/5, što se, ipak, nije negativno odrazilo na ishod jer turski tim u svojim redovima ima nekoliko moćnih aduta koji se "pokrivaju" kad jedan ili drugi zakažu.

Larkin (24p), Singlton (13p) i Boboa (11p) su prednjačili i sprečili dramu na kraju pošto je Zvezda prišla na samo šest poena u finišu...

Posle velikih 24 razlike u prvom poluvremenu, umalo drama na kraju?

- Ne znam, mislim da nije bilo toliko dramatično koliko je trener paničio bez potrebe - rekao je Micić, pa dodao:

- Vratili su se u ritam, publika je uspela da ih podigne, da odigraju agresivnije dosta. Definitivno imaju kvalitet. Mislim da smo mi otvorili meč dosta dobro, iz te neke rasterećenosti smo se malo opustili, pa nismo zatvorili utakmici kako treba. Sa druge strane, za teren kao što je Zvezdin ovaj rezultat je dosta dobar.

Sjajno prvo polureme - šta je napravilo toliku razliku?

- Ritam u kojem igramo definitivno nas odvaja od cele Evrolige trenutno. Larkin je u neverovatnom ritmu, u svakom trenutku imaš jednog igrača na kog možeš da se osloniš što se tiče poena. Sa druge strane i svi ostali igraju jako dobro. Meni je drago da sam se vratio jer mi je nedostajala košarka, ali već vidim da je ekipa toliko uigrana da ko god uđe u igru može da se oseti komforno.

(M.LJ.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duci

    31. januar 2020 | 23:18

    U NBA se ide da bi se uzele pare prosecan igrac u NBA pravi 10 milki zato Vaso ako imas ponudu pravac NBA da obezbedis sebi i svojima do kraja zivota

  • Neutron

    31. januar 2020 | 23:00

    Trebalo je onda Vaso da priznas da si prvo ti igrao nogom, pa tek onda Lorenco. A ne da se pravis mangup i trazis posed za Efes. A ostale greske sudija na stetu Zvezdu necu komentarisati.

  • PAOK

    31. januar 2020 | 23:52

    Napred Partizan!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA