≫ 

Nadolazeći NBA klinci su sve "luđi": Pogledajte "kucanja" rezerviste Sansa koja "drmaju" internetom

Teško je reći koliko ovaj momak zna košarke, ali ono što je jasno - u pitanju je neverovatan atleta

  • 0
Džejlen Lekve Fotot: twitter/NBA G League

Mladi košarkaš Finiks Sansa Džejlen lekve (19), koji se trenutno "kali" u Razvojnoj ligi, postao je senzacija među ljubiteljima košarke zbog svojih neverovatnih zakucavanja. 

Pre nedelju dana privukao je pažnju spektakularnim "doletom" do obruča, taj klip pogledalo je 300.000 ljudi na internetu, a sada je servirao još jedan, čak i bolji potez.

Bek "Northern Arizona Sunsa", na utakmici protiv "Texas Legendsa" sjurio se na koš po levoj strani, prošao jednog protivničkog igrača, izbegao drugog, prošao ispod obruča i zatim silovito zakucao iza leđa na "drugi obruč".

Ovakve poteze retko viđamo i na NBA terenima.

Pogledajte i zakucavanje koje je izveo pre nedelju dana.

Lekve je inače preskočio je koledž, prošlog leta je izašao na draft, ali ga niko ga nije odabrao. Ipak, Finiks Sansi su prepoznali u njemu veliki potencijal, dali mu kao nedraftovanom igraču četvorogodišnji ugovor, ali zasad ga drže u svojoj filijali dok se ne razvije.

Za prvi tim Finiksa dosad je odigrao samo dva minut.

Naravno, još uvek je teško reći koliko ovaj momak dobro igra košarku, koliki su mu dometi, ali više je nego jasno da mu je "atletika" jača strana kada se pogledaju njegova neverovatna zakucavanja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA