≫ 

Beronu laknulo posle derbija: Uvek je ovako sa Partizanom, sve stane u poslednja dva minuta

Zvezdin bek ponovo blistao kad je bilo najvažnije

  • 5

Ključ pobede Zvezde protiv Partizana bio je Bili Beron koji je i ovog puta pristupio ekstramotivisan protiv "večitog rivala". Iako je presedeo čitavu drugu četvrtinu (ušao na 20 skeundi), Zvezdin bek je sa 26 poena bio daleko najbolji akter utakmica. 

"Bili, Bili, Bili", klicali su mu navijači u momentima kada je dizao svoj tim iz provalije posle "praznih minuta", a onda solo akcijama preokrenuo situaciju na terenu.

Beron je bio MVP Zvezdine najvažnije ABA pobede.

- Očigledno je da nam je ova pobeda bila potrebna - poručio je Amerikanac, svestan važnosti koju je imao duel.

- Imam osećaj da kad igramo sa Partizanom uvek se sve svodi na poslednja dva minuta. Večeras je bilo kao prošle sezone. Bila je ovo lepa pobeda za nas, uspeli smo da isplivamo u neizvesnoj završnici što nam znači zbog samopouzdanja. Idamo dalje, imamo lud raspored i pokušaćemo već usledećoj utakmici da uradimo ovo isto.

Ušao si odlično u meč od samog starta?

- Osećao sam da moram da budem tu za moj tim, pogotovo protiv Partizana. Znamo svi koliko ovaj meč znači našim navijačima i koliko je važan za ljude u Srbiji. Sa takvim mentalitetom smo i išli u meč, bili superagresivni. Saigrači su mi verovali, uzimao sam šuteve, imao sam dosta vremena loptu u rukama na čemu sam im zahvalan. Bila je ovo timska pobeda, imali smo zaista dobru defanzivu na kraju, neki momci su stvarno sjajno odigrali pred kraj. Sjajno je što se Marko (Jagodić-Kuridža) vratio, imao je nekoliko važnih momenata. Bio je ovo veliki timski rad, pokazali smo dokle smo stigli do sada, ali dug put je još pred nama

bili beron Foto: MN Press

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • DelijaMomak

    3. februar 2020 | 22:17

    Ubio ih Bili kao zeca 😂😂😂

  • Milan

    4. februar 2020 | 12:48

    Mogu oni i da odu iz Zeleznika ali Zeleznik iz njih nece nikad...Egipcani bili, Egipcani ostali...

  • Skadarlija

    4. februar 2020 | 08:34

    ZIV I ZDRAV BIO DUGO GODINA 🍷🇷🇸🍷🇷🇸🇷🇸🇷🇸🇷🇸

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA