Vanesa preuzela tela: Posmrtni ostaci Kobija Brajanta i njegove ćerkice predati porodici

Nakon identifikacije pomoću otisaka prstiju mrtvozornik je prosledio posmrtne ostatke porodicama

  • 1
Kobi Brajant  Kobe Bryant, mesto nesrece Foto: Tanjug/AP

Nesreća u kojoj su nedavno živote izgubili Kobi Brajant, njegova kćerka Điana i još sedmoro ljudi šokirala je svet, a nakon identifikacije pomoću otisaka prstiju mrtvozornik je prosledio posmrtne ostatke porodicama kako bi ih mogli sahraniti.

Ostatke slavnog košarkaša i njegove ćerke preuzela je njegova supruga Vanesa, a među poginulima su još pilot Ara Zobajan, putnice Kristina Mauser, Sara i Pajton Čester, dok ostaci Džona, Keri i Alise Altobelli još nisu preuzeti.

Brojni navijači opkolili su dom Los Anđeles Lejkersa "Staples Centar" kako bi se oprostili od Kobija koji je 20 godina igrao za ovaj klub i doneo im čak 5 NBA naslova.

Kobi Brajant  Kobe Bryant Foto: Tanjug/AP

Ostavljali su brojne fotografije, majice, pisma, a Lejkersi će sve te stvari proslediti Vanesi budući da su u narednih nekoliko dana morali da očiste područje oko dvorane.

- Vanesa nam se javila i rekla: "Moja porodica bi želela te stvari. Označićemo svaki od predmeta, majice pisma, košarkaške lopte, plišane igračke. Stavićemo u posebne kontejnere i isporučiti porodici - rekla je Li Zeidman, predsednica uprave "Staples Centra" za LA Times.

Podsetimo, Brajant i njegova kćerka putovali su u akademiju Mamba kada se njihov helikopter srušio pri brzini od oko 300 kilometara na sat.

Video: Suze i skandiranje imena legende: Lejkersi će preboleti poraz od Portlanda, Kobija neće nikad

(Telegraf.rs/Klix.ba)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Наум21

    4. februar 2020 | 05:19

    Досадни сте, пустите човека ,да " оде" са миром у спокој. Правите идолопоклонство, ко да је Бог сам.Дошло његово време да оде, свако свој час има!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA