≫ 

Volden: Ostali smo zajedno i pronašli našu igru kad je bilo teško

Plejmejker crno-belih odigrao najbolji meč sezone

  • 2
Kori Volden Foto: Telegraf

Junak pobede Partizana u Bolonji (84:82), Kori Volden, koji je sa 29 poena "zatrpao" koš Virtusa, bio je skroman posle svoje partije sezone. Nije želeo da stvara euforiju jer još nije sve gotovo.

- Oni su jako počeli, pokušali su da se osvete za meč u Beogradu, želeli su da odgovore. Mi smo morali da ostanemo smireni, i to pokazauje snagu tima, da ostanemo zajedno i da pronađemo našu igru kada je teško - rekao je Volden.

- Želeo sam da uradim sve što mogu da pomognem timu da pobedi, samo sam igrao svoju igru, nisam želeo da impresioniram nekoga poenima, bio sam agresivan, pogađao, trudio sam se u odbrani i u napadu.

- Nisam samo ja, više je tim bio uključen, svako je dao svoj doprionos, Rašon, Mozli, svako! Ja sam istupio na ovom meču, ali ovo je velika timska pobeda, velika pobeda za klub i navijače.

- Imamo još jednu utakmicu kod kuće protiv Trenta, mramo za to da se pobrinemo, da bismo imali prednost domaćeg terena - zaključio je Volden.

Video: Zagorca sprečavali da se zaleti na Tea u Bolonji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA