Zagorac na ivici suza slavio pred Grobarima: Pobeda nad Virtusom ga je potpuno slomila!

Prilično je emotivan bio meč sa Virtusom za Zagorca

  • 37

Čuvena dvorana Paladoca pokazala se kao pravi košarkaški hram u duelu Virtusa i Partizana, a domaća publika je uz Grobare pružila veličanstven ambijent.

Predrag Danilović imao je veličanstven doček kao legenda kluba, navijači su se ceo meč nadjačavali, a na kraju su se daleko glasnije čuli Grobari.

Video: Zagorca sprečavali da se zaleti na Tea u Bolonji

Drama je dostigla vrhunac u poslednjim trenucima, kada je Rade Zagorac izrastao u junaka crno-belih, ukrao je ključnu loptu i poentirao, a s obzirom na napetost, došlo je i do malog koškanja sa Teodosićem.

Lider Orlova i Virtusa se prvo zagrlio sa Zagorcem, ali je potom došlo do nešto burnijeg dijaloga i "treš toka", koji je prekinut zvukom sirene i slavljem crno-belih.

Pod naletom emocija, Zagorac je potom krenuo ka Teodosiću, ali je kapitenski postupio Novica Veličković, koji je potom sve vreme bio uz saigrača, smirio ga je i zagrlio.

Rade Zagorac Foto: Telegraf.rs

Podlegao je potom još jednom emocijama Zagorac, proslavio je pred Grobarima na ivici suza veliki evropski trijumf. Kako je to izgledalo, možete pogledati u vrhu teksta.

Inače, i posle meča, Zagorac je prokomentarisao čarke sa Teodosićem.

Video: Zagorac: Tea poštujem van terena, ali na parketu se borim za svoj klub

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ivan

    6. februar 2020 | 18:14

    Ja volim Partizan, a ne mrzim Zvezdu. Ti ganci sto pises mogao bi manje da mrzis veliki Partizan. Lepse bi se osecao. Pokusaj.

  • Opaaa

    6. februar 2020 | 18:48

    Bravo momci...koji je ovo lud tim.

  • Djole

    6. februar 2020 | 19:05

    Vidim da mnogi kritikuju Radeta zbog igre u napadu, losih resenja i loseg suta. I mene nervira ali ljudi sigurno da on najvise zeli da pogodi. Samo podrska i doci ce to na svoje. Jeste da donosi cesto lose odluke i brzopleto hoce sve da resi pa zato cesto i pogresi. Nadamo se da ce do kraja sezone sve to leci i da ce na greskama nauciti. Samo napred Rade. Napred Partizan

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA