Mornar: Neki sebe unapred videli u plej-ofu, hoće da nas izbace iz koloseka da im ne pomrsimo račune

Saopštenje kluba iz Bara pred meč protiv zvezde

  • 37
Dragan Šakota, Mihajlo Pavićević Foto: MN Press

Košarkaški klub Mornar objavio je saopštenje pred utakmicu protiv Crvene zvezde, koja će biti jedan od derbija 19. kola ABA lige. Barani su istakli da je ovo jedan od tri meča koji su proglašeni utakmicom visokog rizika, iako Mornar ničim nije doprineo da meč dobije takav epitet.

Naglasili su da su karte rasprodate za samo dva sata i da bi Topolica bila mala da primi sve zainteresovane čak i da ima kapacitet od 10.000 mesta.

Oni na kraju poručuju i da im je drago što se njihov tim nalazi rame uz rame sa najjačim ekipama regiona, kao i da prepoznaju pokušaje nekih koji bi želeli da ih izbace iz koloseka, kako ne bi pomrsili račune onima koji su se be unapred videli u plej-ofu.

Saopštenje KK Mornar Bar prenosimo u celosti:

 
 
View this post on Instagram
A post shared by KK MORNAR BAR (@kkmornarbar) on

- Povodom predstojeće utakmice sa Crvenom zvezdom, koja je od strane ABA lige proglašena kao jedna od tri utakmice visokog rizika. I odmah da kažemo: nažalost, jer Mornar ničim nije doprinio da utakmica dobije takav ,,epitet”. Za samo dva sata, od 10 do 12, u četvrtak, 6. februara, planule su sve ulaznice, tako da će dvorana ,,Topolica”, računajući i gledaoce sa godišnjim pretplatnim kartama, biti ispunjena do poslednjeg mjesta. Žalimo što naša dvorana nije većeg kapaciteta, pošto bi ovoga puta i svih 10.000 karata bilo rasprodato.

- Na sastanku sa predstavnicima barskog Centra bezbednosti i firme koja obezbeđuje naše utakmice, dogovoreno je da vrata dvorane u ponedeljak, 10. februara, budu otvorena u 16 časova, dakle, dva sata pre početka utakmice. Molimo navijače da što ranije dođu, da se ne prave gužve, zbog detaljnog pretresa koji je neophodan pred ovakve utakmice.

- Naše verne navijače podsećamo i da niko u dvoranu neće moći da uđe bez karte, kao i da se striktno drže svog numerisanog mesta, koje će biti proveravano na ulazu u dvoranu, ali i na ulazu u sektor u kojem se nalazi njihovo sedište. Podsećamo i navijače s godišnjim kartama da samo oni mogu da uđu u dvoranu sa svojom kartom.

KK Mornar, KK Crvena zvezda Hala Topolica; Foto: Mornar/MEDIA Pro

- U skladu sa pravilima ABA lige zabranjeno je unošenje transparenata u dvoranu.

- Na kraju, drago nam je što se naš klub našao rame uz rame sa najboljim klubovima ABA lige i što će oči celokupne sportske javnosti u regionu, dakle, ne samo košarkaške, biti uprte u našu dvoranu i naš klub, kao organizatora ove, verujemo, po svemu, spektakularne utakmice.

- Ali, i pored naše maksimalne korektnosti, koju smo više puta demonstrirali tokom minule tri ipo godine otkako se takmičimo u ABA ligi, prepoznajemo neke pokušaje koji bi trebalo da nas izbace iz koloseka, kako ne bismo pomrsili račune onima koji su sebe unapried videli u plej-ofu. Učinićemo sve da im, u korektnoj i fer borbi, kao i uvek kad su Mornar i Bar u pitanju, upravo pomrsimo te račune - navodi se u saopštenju Mornara.

Video: Zvezda iznervirala ekipu Mornara poslednjim košem

Podsetimo, duel Zvezde i Mornara je direktan duel za sam vrh ABA lige. Zvezda trenutno ima jednu pobedu više, ali ukoliko ne pobedi, situacija na tabeli će se značajno zakomplikovati, pošto bi nekoliko ekipa moglo da se izjednači po broju pobeda.

Zvezda je u prvom delu sezone savladala Mornar sa 105:82, a na kraju meča došlo je do rasprava trenera Mihajla Pavićevića i Dragana Šakote, zbog toga što je Zvezda išla na realizaciju napada.

Pavićević je posle toga imao burnu konferenciju, na kojoj je poručio da navijači Zvezde više neće doći u Bar i da ne kukaju tada.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ratko

    7. februar 2020 | 14:30

    A este vi sigurni da ce mala da izadje na parket? Nije u njenom fazonu da izlazi na megdan?

  • Uzu

    7. februar 2020 | 14:14

    Misle na Cedevitu, koja ih je napala u smislu sudija. Mornar je uvijek imao korektan odnos sa Zvezdom i Partizanom.

  • ZVEZDA

    7. februar 2020 | 14:31

    Ko drma kavez ovom čoveku? Igraj bre kako 'oćeš, navijajte ko vam brani, zdravo ćao...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA