≫ 

Mislili smo da ovo nikad nećemo videti: Jokić posterizovao protivnika i osvetio dvojicu saigrača!

"Čuda" se dešavaju

  • 2
Foto: Printscreen Youtube

Centar Denver Nagetsa Nikola Jokić nije jedan od onih skočnijih igrača u NBA ligi i prava je retkost kada izvede zakucavanje tokom meča.

Možete zamisliti koliko je tek onda retko kada zakuca preko nekog igrača kao što je uradio protiv Finiks Sansa u noći između subote i nedelje.

A upravo to je bio slučaj i to u završnici meča, kada su Jokić i Marej izveli jednu od lepših akcija. Marej je krenuo u prodor kroz sredinu posle pika sa Jokićem, izašao je da ga brani Deandre Ejton kome je Džamal proturio loptu kroz noge i od zemlje je dodao Jokiću.

Nikola je prihvatio i krenuo na koš. Probao je da ga zaustavi Keli Ubre Džunior, ali je Somborac bio i bliži košu i snažniji, pa je "bacio na poster" atletu Finiksa. Inače, upravo je Ubre svojim zakucavanjima protiv Denvera završio na drugom i trećem mestu liste Top 10 poteza večeri.

U prvom slučaju je zakucao preko Džeramija Grenta, u drugom preko Pola Milsapa, pa je Jokić donekle "osvetio" svoje saigrače kucanjem preko Ubrea. Denver je tim potezom došao do 113:106 i do kraja upisao pobedu 117:109.

Jokić je u pobedi upisao 23 poena uz devet skokova i šest asistencija, a Marej je imao čak 36 poena.

Borba za prvo mesto u ABA ligi večeras (18.00) u Areni: Partizan čeka Budućnost, a gotovo je izvesno da će tim koji bude slavio krenuti u plej-of sa pol-pozicije. Kvota na crno-bele je 1,45, a na Đetiće 3,05. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Budućnost.

Video: A gde si ti pošao lepoto, gde je lopta?: Jokić pomerio mozak Hasanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ljubo

    9. februar 2020 | 14:09

    Nravo Srbine ti si pored Nola nasa Srpska uzdanica i ponos.

  • Bosiljka

    9. februar 2020 | 15:28

    Bravo Jokicu, pokazi ti njima sta je Sombor iznedrio...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA