Lebron Džejms prvi najavio brutalan Drim tim: Hoću da igram u Tokiju, Olimpijske igre su mi cilj

Ovog puta neće biti "odjava"

  • 7
NBA LA Lejkers Dalas Maveriks Foto: Tanjug/AP

Jedan od najboljih košarkaša na svetu Lebron Džejms rekao je da ima dva cilja za ovo leto jer namerava da što dalje dogura u doigravanju NBA lige, ali i da dospe do tima za OI u Tokiju.

Džejms ove sezone i sa punih 35 godina igra sjajno i u paru sa Entonijem Dejvisom drži Lejkerse na prvom mestu Zapada.

Njegovo ime se u nedelju našlo na listi Grega Popoviča od 44 igrača koji konkurišu za Tokio.

- Moje ime je na spisku. Nadam se da ću odigrati dug plej-of s Lejkersima, a onda ću videti šta će biti. Sve zavisi od toga kako ću se osećati i od toga šta će reći moja porodica - rekao je Lebron.

Njegova želja da se nađe na spisku 12 igrača nije upitna, a Greg Popovič i stručni štab će biti na velikim mukama da "okrajcaju" tim.

- Želim da igram u Tokiju. Gledajući sve što sam uradio u karijeri i sve ono što hoću da postignem do kraja, osvajanje olimpijskog zlata jedan je od ciljeva koje sam zacrtao. Srećan sam što sam među kandidatima, nadam se da ću biti deo ekipe. Uzbuđen sam zbog potencijala i mogućnosti koje ovaj roster ima - istakao je Džejms.

Poznato je koliko Amerikancima Olimpijske igre znače više od ostalih takmičenja, pa će samim tim i odziv biti mnogo bolji nego lani kada su išli sa realno četvrtom, petom ekipom u Kinu na Mundobasket i tamo bili sedmi.

Ovog puta nameravaju da se isprave koriguju rezultat, ali će do kraja leta biti i onih poput Treja Janga, koji će biti nezadovoljni što se na spisku nisu našli.

Video: Suze i skandiranje imena legende: Lejkersi će preboleti poraz od Portlanda, Kobija neće nikad

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA