Kilavo smo ušli u meč, možda smo ih potcenili: Davidovac priznao da je Zvezda krenula "pod ručnom"!

Košarkaš crveno-belih zadovoljan stotkom posle slabijeg početka

  • 0
Dejan Davidovac, Dragan Šakota Foto: Marko Jovanović

Dejan Davidovac priznao je da je Crvena zvezda previše opušteno ušla u meč četvrtfinala Kupa Radivoja Koraća.

Zvezda je izgubila prvu četvrtinu protiv ekipe koja je napravila senzaciju samim plasmanom na Kup, posle čega je usledila ozbiljnija igra vredna polufinala, u kom će tim Dragana Šakote igrati protiv Mega Bemaksa ili Slobode.

- Dešava nam se da počnemo loše utakmice, tako je bilo i večeras, možda smo ušli kilavo u utakmicu, možda smo ih malo i potcenili, ja  se iskreno nadam da nije bilo tako. Ali, dozvolili smo da uđu u ritam i pokažu šta znaju, napravili su razliku, ali smo se vratili, vrlo je bitan korak ka cilju, osvajanju Kupa - rekao je Davidovac, koga je još jedan detalj iznenadio. 

- Nove su lopte, niko nije igrao do sada sa njima, ali smo dali preko 100 poena i to je dovoljno. Uspeli smo i da odmorimo malo, gust je raspored, imao i dan pauze, pa ćemo to iskoristiti malo. Idemo meč po meč, videćemo ko nam sledi.

Mega i Sloboda sastale su se u četvrtak u 19.30, u petak igraju Partizan i Borac u istom terminu, prethodno se sastaju FMP i Dinamik u 17 časova.

Video: Zvezda lako do polufinala Kupa Koraća: Crveno-beli stotkom ispratili Radnički

(B. Vinulović)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA