≫ 

Mega bez Milojevića preokrenula meč: Sloboda ispustila senzaciju u Kupu Radivoja Koraća

Velika dominacija internacionalca Crne Gore

  • 2

Košarkaši Mega Bemaksa pobedili su Slobodu u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća sa 82:73.

U meču koji je obeležilo isključenje trenera Mege Dejana Milojevića na izmaku prvih 20 minuta, momci u roze dresovima su rezultat u svoju korist preokrenuli u drugom poluvremenu, naročito u četvrtoj četvrtini.

Tim iz hale "Ranko Žeravica" će u narednoj rundi takmičenja u Kupu igrati protiv Crvene zvezde koja je ranije u toku dana pobedila Radnički sa Crvenog Krsta 107:67.

Najefikasniji je kod pobednika bio Marko Simonović sa neverovatna 32 poena i 13 skokova kojima je ostvario indeks 39. Po devet poena su imali Peri, Atić i Mišković, a svi ostali su imali manje.

U poraženom timu, Stefan Simić je ubacio 18 poena, Ranko Simović je imao dabl-dabl od 16 poena i 13 skokova. Solidno se pokazao i Đorđe Pažin sa deset poena.

Sloboda je vodila tokom druge i treće četvrtine i čuvala je prednost sve do poslednjeg perioda. Tada je Mega preuzela primat trojkama Mesičeka i poenima Tanaskovića i napravila seriju od čak 18:0 između treće i četvrte četvrtine.

Ta serija će se ispostaviti odlučujućom u meču dve motivisane ekipe, pa je tim Mege i bez svog prvog trenera uspeo da prođe dalje.

Video: Dejan Milojević nasrnuo na sudiju!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miloje car

    13. februar 2020 | 21:58

    Ovaj sudija nezna kako je prošao Vukosavljević iz Hemofarma... 😂😂😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA