≫ 

Saznajemo! Zvezda dovela NBA plejmejkera: Kejlin Lukas je novi košarkaš crveno-belih!

Klub sa Malog Kalemegdana se pojačao dan pred "dedlajn" za pojačanja u ABA ligi

Kejlin Lukas

Printskrin: Youtube/nbagleague

Kako Telegraf nezvanično saznaje, Kejlin Džej Lukas je novi košarkaš Crvene zvezde! On je već registrovan u registru KSS kao novi igrač crveno-belih, a uskoro bi moglo da se očekuje i zvanično predstavljanje na sajtu crveno-belih.

Lukas igra na poziciji plejmejkera, u Zvezdu dolazi kao slobodan igrač, a prošlu sezonu proveo je u razvojnoj ligi NBA, gde je na 38 utakmica prosečno beležio 21.8 poena i 5.5 asistencija.

Podsetimo, 15. februara je "dedlajn" kada je u pitanju dovođenje igrača koji mogu da igraju do kraja sezone ABA lige, a crveno-belima je bilo potrebno pojačanje na poziciji plejmejkera nakon odlaska Filipa Čovića u redove FMP-a.

Lukas će bez sumnje biti veliko pojačanje za Zvezdu u nastavku sezone za završnicu ABA lige, gde crveno-beli tek treba da vode ključnu borbu za plej-of, a zatim i za TOP 8 Evrolige. Ima NBA iskustvo, iako se nije dugo zadržavao u klubovima koji su ga tokom karijere angažovali (Memfis, Čikago, Orlando i Detroit). Odigrao je svega dve utakmice u NBA ligi, jednu za Memfis 2014. i jednu za Detroit 2018. godine.

Lukas je seniorsku karijeru počeo u Olimpijakosu, zatim je igrao u Banfitu, Hapoel Jerusalimu, Kini i razvojnoj NBA ligi.

Pogledajte neke od njegovih poteza:

Kejlin Lukas

Printskrin: rikss.info

Video: Izgleda da sam sada Srbin: Panter zadovoljan posle odlične igre na Kupu!

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    14. februar 2020 | 12:01

    Дал сам рекао гробарима да им је 1 место сан или сам заборавио😂😂😂😜😜😘

  • Auto limar

    14. februar 2020 | 13:10

    Čim su se uznemirili navijači partizana i komentarišu onda treba da znate da je ovo odličan igrač. Da su ćutali to bi bio problem ovako je odlično.

  • 🦇

    14. februar 2020 | 13:05

    Bravo za pojačanje, ovo je zver od igrača.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA