≫ 

Kuzmić priznao kako se oseća zbog selidbe u FMP: Moram fizički da se vratim u život!

Svestan je Kuzmić da ga čeka naporan rad kako bi se vratio u nekadašnju formu

  • 21

Košarkaši FMP-a pobedili su Dinamik u četvrtfinalu Kupa Radivoja Koraća, a na meču je debitovao i Ognjen Kuzmić za Pantere.

Kuzmić je uz Filipa Čovića preseljen u tim iz Železnika, pošto fizički i dalje ne može da odgovori evroligaškim zahtevima. Saobraćajna nesreća ga je potpuno izbacila iz ritma, iako se brzo oporavio i počeo da trenira, čeka ga još dug put do forme u kojoj je iz Zvezde otišao u Real.

- Pobedili smo i to je najvažnije, da se spremimo sad još za sutra, za sledeću utakmicu. Sigurno mi je cilj da se pripremim, na početku zbog nesreće i svega što se dogodilo, cilj je da se fizički spremim i pomognem ekipi, to je to. Dobro sam se osećao, cilj je da se vratim u Zvezdu, ali prvo moram fizički da se vratim, da bi sve ostalo došlo - rekao je Kuzmić posle meča.

FMP će u polufnalu igrati protiv Partizana ili Borca, ovaj meč je na programu u petak u 19.30, polufinale se igra u subotu u 21.00.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ZVEZDA

    14. februar 2020 | 19:30

    Čekamo te kralju!👏💪🏻

  • Saki

    14. februar 2020 | 20:41

    Samo se dobro pripremi za sledecu sezonu i EL 💪💪💪

  • nscz

    14. februar 2020 | 20:48

    Grobarski mozak to ne gleda tako. Oni to vide ovako “to je zavera protiv njih Covic je namerno poslao Kuzmica i Filipa u Fmp da bi izbacili partizai

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA