≫ 

Rašon Tomas pred FMP: Sve rezerve koje imamo moramo dati za taj meč

Amerikanac svestan da se odličan tim Pantera može dobiti samo uz maksimalnu angažovanost svih igrača

  • 5

Rašon Tomas je bio ključni čovek u Partizanovoj pobedi nad Borcem za plasman u polufinale Kupa, pogodio je četiri prelomna poena u završnici i odbio napad opasnih i nadahnutih Čačana.

Ni dan odmora neće imati crno-beli, sledi okršaj sa FMP Železnikom, pa još i finale ako se obezbedi, tek onda neće biti vremena za pravi predah za ionako istrošenu Trinkijerijevu četu.

- Imali smo dug niz i pre nego što smo došli ovde, svi smo pomalo umorni i istrošeni, ali smo ipak uspeli da pobedimo - konstatovao je situaciju Rašon Tomas.

Imate težak raspored, tri utakmice u tri dana?

- Da, tri utakmice u tri dana, teško je, ali mislim da ćemo biti u stanju da izdržimo. Morali smo da zbijemo redove i odigramo kako obično umemo. Igrali smo sa 60-70 posto naših mogućnosti protiv odličnog tima, šuterski sjajnog, najboljeg u ABA 2 ligi, i znali smo da nam neće uopšte biti lako. Od starta je bilo teško, ali smo uspeli da nastavimo niz pobeda.

Pomenuo si da ste igrali sa 60-70 posto snage, na koliko sutra procenata morate da budete protiv FMP-a?

- Moramo da iznesemo sve moguće rezerve koje imamo, rotacija nam je kraća, i sve što radimo je malo drugačije od onoga što radimo inače ove sezone. Tako da će nam trebati maksimum od svakog igrača.

Kako se osećaš na terenu, odigrao si dobar meč?

- Osećam se dobro. To je proces, sezona je duga...

Odigrao si najbolje kad je bilo najpotrebnije?

- Da, da, to je plan, to je plan - završio je Partizanov košarkaš.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kursumlija

    14. februar 2020 | 23:34

    Al ce Covic sutra da ih postavi na mesto ufffff jedva cekam!!!Ziveo Nebojsa i Vesna Covic jos 200god.Vredjaju vas oni koje rasturate godinama😂😂😂

  • restartuj umjetne

    15. februar 2020 | 11:43

    taj fmp sa trecom postavom razbacati a onah drugi sa drugom postavom..jedini dostojan rival je bio borac..ove umjetene traba gaziti kao i Snu-Ve....restartovati ih a i nju

  • Puki

    15. februar 2020 | 11:00

    Šmrk šmrk

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA