≫ 

Kod njega to izgleda lagano: Dončićev šut sa pola kao u školskom dvorištu, "raspametio" i rivala

Zbog ovoga u Dalasu trljaju ruke što su uzeli Dončića

  • 15

Nije pomogao Luka Dončić ekipi Sveta da savlada Sjedinjene Države u okršaju mladih zvezda NBA lige, jer je meč završen porazom Sveta 151:131, ali je uspeo da izmami osmehe i podseti zbog čega je trenutno jedan od najatraktivnijih igrača u SAD.

Ekipe su bile u egalu na 67:67 pre nego je Luka pogodio trojku za +3, a nepun minut kasnije još jednu za kraj poluvremena i +10. Ovog puta je pogodio sa pola terena.

Poveo je poslednji napad svog tima na osam sekundi pre isteka poluvremena, ispred njega je bio Trej Jang, a Dončić se veoma elegantno sa svoje polovine podigao na šut i ubacio koš od table.

Ovaj potez je oduševio i Janga koji je prošle godine završio gotovo rame uz rame sa Dončićem u trci za najboljeg rukija godine, a i jedan i drugi ove sezone igraju na superstar nivou.

Inače, Slovenac je u meču zvezda u usponu postigao 16 poena i imao je pet asistencija.

Efikasniji od njega u timu Sveta i najefikasniji na parketu bio je Ar Džej Baret sa 27 poena, dok je kod pobednika briljirao Majls Bridžis sa 20 poena, Kolin Sekston sa 21 i Erik Paskal sa 23.

Video: Zajon Vilijamson uspeo da iskrivi obruč zakucavanjem

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA