Dvadeset četiri sekunde tišine za Mambu: Lil Vejn skratio pesmu zbog poštovanja prema Kobiju

Album je već kompletno bio snimljen i nije bilo vremena za nešto drugo, pa je jednu od pesama reper jednostavno ostavio u tišini

  • 0
Kobi Brajant, Đijana Brajant Trail Blazers Lakers Kobe Bryant Basketball Foto: AP/Tanjug

Poznati američki muzičar odao je poštu nastradalom bivšem košarkašu Los Anđeles Lejkersa Kobiju Brajantu na svom novom albumu.

On je ostavio 24 sekundi tišine na kraju svoje osme pesme "Bing Džejms" sa albuma "Sahrana" (Funeral) i tako ispoštovao dva broja koja je tokom 20 godina karijere nosio Brajant.

Dodatna simbolika je i u tome što na albumu ima 24 pesme. Inače, unapred se zna da će Brajantu odati poštu i Dženifer Hadson, pred Ol-star utakmicu u nedelju na ponedeljak.

Njih dvoje su tek delić od ljudi iz sveta sporta, šou biznisa i ostalih branši, koji su ostali u šoku zbog tragične pogibije Brajanta.

Kobi je nastradao u helikopterskoj nesreći 26. januara kada je sa ćerkom Đijanom i još sedmoro putnika išao sa aerodroma Džon Vejn do Tauzend Ouksa na košarkašku utakmicu, ali je Sikorski S76 udario u brdo i odneo u smrt devetoro ljudi.

Da podsetimo, Lil Vejn je ranije snimio i pesmu posvećenu specijalno Brajantu nazvanu po imenu i prezimenu slavnog košarkaša.

Video: Ista je moja Điđi: Vanesa Brajant objavila snimak Kobijeve najmlađe ćerke

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA