Jokić bio trener Kukoču, bunio se kod sudija i pravio šou u prvoj večeri na Ol-staru!

Džoker se odlično pokazao u ulozi trenera

  • 0
Foto: Printscreen Twitter

Srpski centar i košarkaš Denver Nagetsa Nikola Jokić igrao je ulogu u kojoj će se možda naći jednog dana kada završi karijeru - ulozi trenera.

On će u nedelju učestvovati na Ol-star utakmici po drugi put u svojoj karijeri, ali se za to zagrevao trenirajući Ujedinjenog specijalnog olimpijskog meča u Vintrast areni.

Snage su odmeravale bivše NBA zvezde u kombinaciji sa paraolimpijcima, a Jokićevi Nagetsi podržavaju ovakve programe već dugo godina.

- Ovakvi događaji znače sve na svetu. Volim samo kad vidim ove osmehe na licima igrača koje mogu da naučim nečemu a da istovremeno uživam u trenutku - objasnio je Jokić.

Učestvovali su i Horas Grent, Toni Kukoč, Dikembe Mutombo, Magzi Bougs, Džamir Nelson, Adža Vilson i drugi sportisti. Jokićev tim je na kraju pobedio sa 44:43, a on je znao kako da to proslavi.

- Ovo mi je prva zlatna medalja u životu, sviđa mi se - dodao je Jokić, a tokom meča se šalio i sa Kukočom, ali i sa sudijama koje je kritikovao zbog broja slobodnih bacanja u korist protivnika.

Kudio je povremeno i svoju ekipu zbog igre u odbrani i na kraju se zajedno sa svima radovao.

Da podsetimo, utakmicu Ol-stara gde će igrati i Jokić između nedelje i ponedeljka od dva časa iza ponoći, moći ćete uživo da pratite uz portal Telegraf sporta.

Video: A gde si ti pošao lepoto, gde je lopta?: Jokić pomerio mozak Hasanu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA