≫ 

Šakota objasnio zašto nije išao na produžetak i kako je sa četiri beka kreiran Beronov šut!

Rizik se isplatio Zvezdi

  • 14
KK Crvena zvezda - KK Panatinaikos Foto: Marko Jovanović

Trener košarkaša Crvene zvezde Dragan Šakota objasnio je kako je tekla priprema završnice za meč sa Mega Bemaksom u polufinalu Kupa Radivoja Koraća.

Zvezda je trojkama Bilija Berona u trileru došla do finala i igraće protiv Partizana ili FMP-a, koji se sastaju u subotu u 21.00.

Takođe, Šakota je ispričao i da li je očekivao faul u poslednjim momentima.

- Ostavili smo četiri beka u igri, očekivao sam da ako ga naprave, napraviće ga odmah, i nisu. Onda smo otišli na pik en rol, bio je dogovor da Beron završi ako mu se ukaže prilika, da je bio sam visokim igračima, verovatno bismo tražili drugo rešenje. Na kraju, nije nam odgovarao produžetak. Druga stvar, imali smo dobar momenat i to se osetilo na tajm-autu posle prethodnog šuta, na pet razlike. To nam je dalo optimizam da možemo imati još jedan veliki šut.

Video: Kad je teško - Bili Beron!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shkomi

    15. februar 2020 | 19:31

    Bolje da je objasnio kako je dosao u situaciju da izgubi od 10x jeftinije ekipe i kako mu svaki protivnik otvara utakmicu sa +10

  • Deki

    15. februar 2020 | 19:29

    Pojma ti Šakota nemaš. Kidaš nam živce iz utakmice u utakmici, zajedno sa Gistom i kapitenon, kojem je vrijeme da ode ako ne može nigdje onda bar u FMP. Ovo je bila sreća , nas ova djeca su razbila(iskreno). Svaka čast Beronu, ali sad je ušla. Sl.nekoliko puta neće. Ova sezona je promašaj, po mom skromnom mišljenju, tj.patnja za gledanje.

  • acko

    15. februar 2020 | 19:36

    Ma ne lupaj gluposti...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA