≫ 

Dženkins se oglasio posle izgubljenog Kupa: Faul Pantera je bio 50:50, ali sami smo krivi

Amerikanac ne želi da traži krivca u sudijama, već u svom timu

  • 6
KK Crvena zvezda - KK Panatinaikos Foto: Marko Jovanović

Košarkaš Crvene zvezde, Čarls Dženkins, oglasio se posle poraza crveno-belih u finalu Kupa Radivoja Koraća, u kojem je rekao da je njegov tim sam kriv što je dopustio Partizanu da osvoji pehar.

Imala je Zvezda +6 na 30 sekundi pre kraja i dozvolila je crno-belima da se vrate na neverovatan način, serijom loših poteza.

- Sami smo krivi. Imali smo plus šest na 30 sekundi pre kraja, trebalo je da ostanemo na istom kursu i dobijemo utakmicu. Ali sve što smo mogli da pogrešimo mi smo pogrešili. Nismo dobro komunicirali u odbrani, bili smo previše agresivni u lošem trenutku. Faul sviran Panteru na dva razlike bio je 50:50, ali bez obzira na to, takve greške, u tom trenutku, ne smeju da se prave.

Imali smo pobedu u rukama - rekao je Dženkins za Žurnal.

Video: Presudan trenutak za poraz Zvezde u finalu kupa je bio jedan faul

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • nibrS

    18. februar 2020 | 15:48

    Samo Dženkins i Dobrić izgleda shvatili da je do njih a ne do sudija... Iskreni i dobri momci, svaka čast... Nego, šta je sa vlasnikom kluba, nema saopštenja, ništa od njega...

  • trci berone trci

    18. februar 2020 | 17:46

    greska je sto lopta nije data beronu..on ima pravo da trci dok ga noge nose i da bude sve regularno...tu je gresak.,jos bi on sa njom trcao oko dvorane...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA