≫ 

Trener CSKA pohvalio Zvezdu: Dobra ekipa, imaju igru i karakter za plej-of Evrolige!

Dimitris Itudis je istakao da je očekivao tešku utakmicu u Beogradu

  • 10

Dimitris Itduis, trener CSKA istakao je da njegov tim nije došao opušten u Beograd sa idejom da se prošteta kroz meč, već da su očekivali tešku utakmicu. On je dodao da Zvezda pokazuje ambicije da ide u plej-of. "Armejci" su pobedili sa 86:81

- Zvezda je dobar tim, dobila je utakmice gde je gubila sa velikom razlikom, dobila je neke utakmce na strani, zahvaljujući igri i načinom koji pokazuju da imaju ambicije.

- Mislim da Zvezda ima kvalitet i da to dokazuje, oni su blizu plej-ofa imaju tim i igru za to.

- Zvezda igra dobru odbranu, mi smo na poluvremenu izašli sa jačom energijom, želeli smo da nađemo rešenje. Uspeli smo da iskoristimo izgubljene lopte da pogodimo šuteve i da držimo prednost od 8 poena. Utakmica je bila egal tokom treće četvrtine, ali na kraju smo uspeli da prelomimo. Očekivali smo tešku utamicu i takva je i bila - rekao je Itudis.

Zvezda - CSKA Printskrin: TV Sportklub

Usledilo je pitanje da ove sezone ekipa CSKA kao prvak Evrope ne igra toliko dominantno i šta je razlog tome?

- Što se tiče izdanja mog tima, jasno je da imamo novi tim, da uz to imamo novih kreatora, izgubili smo jednog igrača, MVP-ija, mi treba da živimo kroz to, to je činjenica.

- Tabela pokazuje da su Efes i Real timovi koji imaju iste igrače godinama i oni su u vrhu. Mi smo jedan novi tim, pokušavamo da nađemo način da funkcionišemo. Radimo dobro to do sad. Tu smo, blizu plej ofa, a to je jako važno, jer osam ekipa ide a 10 ne ide i zato nam je prvi cilj - rekao je Itudis.

Video: Itudis ironičan posle Zvezde: Pitajte sudije što nisam dobio više tehničkih grešaka

Video: Zvezda pružila dobar otpor šampionu Evrope: Crveno-beli poraženi od CSKA i udaljili se od plej-ofa!

(D.S.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA