≫ 

Bogdan je izgubio ravnotežu i bacio se napred: Svi su mislili da promašuje, a izveo je nešto sjajno

Interesantan potez

  • 5
Foto: Printscreen Youtube

Bek Sakramento Kingsa Bogdan Bogdanović nije mnogo pogađao protiv Oklahoma Siti Tandera u porazu svog tima 112:108, ali su neki od šuteva koji su ušli zaista zanimljivi.

Bogdanović je Oklahomi ubacio 11 poena, a dva od tih 11 iz onoga što Amerikanci zovu "circus shot", odnosno koš iz teške pozicije za koji je potrebno i dosta sreće.

Igrala su se tek tri i po minuta u utakmici kada je Bogdan izašao iz bloka Korija Džozefa i ušao u pik sa Herijem Džajlzom.

Luguenc Dort je pokušao da ga sustigne sa leđa, Stiven Adams je krenuo da pokrije "rupu" u reketu i Bogdanović je bio "zaključan" između dva igrača Oklahome.

Dort ga je ispratio, Bogdan je fintirao, krenuo korak napred i već izgubio ravnotežu kada je izbacio loptu jednom rukom i produžio još nekoliko metara dok se nije prizemljio ispod koša.

Lopta je završila na tabli, a onda u obruču, a Kingsi su tim košem uz faul izjednačili na 9:9. Da to ne bude jedini zanimljiv potez, Bogdanović se pobrinuo i na kraju druge četvrtine.

Kraljevi su trojkom sa zvukom sirene probili deset poena prednosti i na pauzu posle 24 minuta igre otišli sa prednošću od 11 poena - 61:50.

Prednost su do treće četvrtine uvećavali do +19 trojkama Nemanje Bjelice, a onda su ušli u prazan hod, Oklahoma se serijom 15:0 vratila u igru, a onda povela i pobedila.

NBA rezultati četvrtak na petak:

Filadelfija Seventisikers - Njujork Niks 115:106

Indijana Pejsers - Portland Trejlblejzers 106:100

Golden Stejt Voriors - Los Anđeles Lejkers 86:116

Oklahoma Siti Tander - Sakramento Kings 112:108

Video: Pobeda Jokića i Lebrona! Strašne odbrane, čelendži, nervoza i drama kakva se ne viđa ni u plej-ofu!

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PutiR.S

    28. februar 2020 | 08:09

    Mnogo oscilacija ima u igri. Na jednoj utakmici ubaci 20 poena dok vec na sledecoj 6-8 poena. Kako onaj mali Doncic nema takvih problema??

  • Acs

    28. februar 2020 | 09:16

    Bogdanovic solidan.

  • Sudija Dred

    28. februar 2020 | 10:42

    Hvalite ih kad pobedjuju ovako je smesno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA