≫ 

Srbija dobija paklenog poentera: Aleksa Avramović odigrao meč karijere u Španiji!

Vrhunska rola Čačanina nakon sjajnog izdanja za reprezentaciju Srbije protiv Gruzina

  • 4
Aleksa Avramović Foto: MN Press

Srpski reprezentativac Aleksa Avramović briljrao je na utakmici koju je njegov Estudijantes izgubio na gostovanju u Saragosi rezultatom 97:87 u 22. kolu ACB lige. Čačanin je bio daleko najbolji akter meča sa 35 poena, nastavio je tamo gde je stao u selekciji Srbije za koju je odigrao sjajan meč u nedavnom porazu od Gruzije u Beogradu, tada sa 27 poena.

Aleksa je protiv Saragose za dva poena šutirao 9/16, za tri 4/9, za jedan 5/8, upisao i 6 skokova, no sve to je bilo malo da se ugrozi trijumf domaćeg tima.

Krenulo je našem košarkašu, beleži ozbiljne brojke u poslednje vreme što je sjajna vest i za selektora Kokoškova koji bi u ovom momku mogao da dobije jakog aduta za budućnost.

Ne koristi, ipak, Estudijantes najbolje potencijal Avramovića, ekipa tavori na dnu tabele i glavni je kandidat za ispadanje iz lige ove sezone sa samo pet pobeda.

Za goste je igrao i bivši igrač Zvezde Nemanja Dangubić, postigao je sedam poena za 18 minuta uz jedno vrlo atraktivno zakucavanje.

Do nekih novih blistavih momenata Alekse Avramovića, podsetite se njegovog najefektnijeg poteza na utakmici Srbija - Gruzija.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djile

    29. februar 2020 | 23:23

    Ovakav igrac da ode preko a Zvezda i Partizan dovode neke bumbe zumbe

  • FANTOM

    29. februar 2020 | 23:06

    Uvek dobar kad mu ekipa izgubi. Daleko ti kuća....!

  • Mirko

    1. mart 2020 | 06:58

    Jednu dobru a pet losih i odma ga dizu u nebo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA