Štimac hrabro poručio na koga bi u polufinalu plej-ofa Partizan ili Budućnost? Ne biram rivale!

Centar Zvezde uvek razmišlja o pobedi na svakom meču, pa mu rival nije bitan

  • 11

Vladimir Štimac, iskusni centar Zvezde, kaže da ekipa ide u Istanbul da se bori sa Fenerbahčeom (sreda 18.45 Sport klub), iako je turski tim favorit, bez obzira na slabije partije ove sezone.

Štimac je proveo neko vreme u Feneru i zna koliko je organizovan klub i kakvog trenera ima, ali se ne predaje već poručuje da Zvezda uvek ide na pobedu.

On je takođe otrkio i koju ekipu bi više voleo u polufinalu ABA lige, jer kako se stvari odvijaju to mogu da budu samo Budućnost ili Partizan.

- Ja sam proveo u Feneru neko vreme, hvala im na svemu što su učinili za mene. Ovo je ipak sport, idem u Istanbul da pomognem timu da pobedi - kaže Štimac i dodaje:

- Oni su odličan tim, nisu pokazali pravo lice do sada, ali evo blizu su plej ofa. Ne možeš da ideš na takvu ekipu i takvog trenera, a da ne znaš da ćeš biti maksimalno iskautiran.

Na pitanje kakav meč očekuje i zašto Fener igra tako slabo ove godine, Štimac je dao zanimljiv odgovor

- Ja kao neko ko uvek brine o svojim prijateljima ne mogu da pričam o tome i da skautiram tu ekipu. Proveo sam najlepše vreme u Turskoj,  ali dešava se, neke stvari su neobjašnjive u sportu. Imaš najboljeg trenera u Evropi, ali opet ekipa igra slabije. Mada Fener ima velike šanse za bolji plasman i za ulazak u plej-of - kaže centar Zvezde.

Bili Beron Foto: Marko Jovanović

O plej- ofu aba lige gde mogu da se sastanu sa Budućnošću ili eventualno Partizanom, ističe da ne bira rivala.

- Videćemo još ko će doći, ostalo je još dva kola. Videćemo šta i kako, ali nemamo luksuz da biram. Odgovara nam svako, nema veze ko god da dođe - kaže Štimac.

(D.S./D.U)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • isto vam se pise

    2. mart 2020 | 21:43

    svejedno je ko ce vas ponizavati..bolje da to biude buducnost onda se mozete vaditi na starh od publike i ko zna cega jos,,kako god okrenes sprdacina sa vama se nstavlja

  • Era

    2. mart 2020 | 21:09

    Ko god vam dodje razmontirace vas mahač, slobodno planirajte neki odmor nakon polu finala. Ja apelujem na celnike Partizana da te angazuju da hladis kosarkase Partizana u finala tokom tajm-auta.

  • Kengur

    2. mart 2020 | 21:47

    Kaze igracina iz KK PUNJABI 😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA