≫ 

Vasa Micić ide u NBA sledeće sezone!

Agent srpskog košarkaša Miodrag Ražnatović otkrio informaciju gostujući u emisiji "U obruču"

  • 4
Vasilije Vasa Micić Foto: Marko Jovanović

Vreme je da Vasilije Micić ode u NBA, poručio je Miodrag Miško Ražnatović, poznati košarkaški agent gostujući u emisiji "U obruču" na Areni sport!

- Ne bih sad to isticao kao neki vest, ali to je plan za njega za sledeću godinu. On je najbolji evropski bek igra na vrhunskom nivou i ima samo 25 godina.

- Ja mislim da ćemo tek u sledećim godinama videti mnogo dobrih igrača sa ovih prostora u NBA. Ne očekujte da Jokić i Dončić budu usamljeni i jedini kvalitetni od naših igrača. - rekao je Ražnatović.

On je istakao da Micić ima povredu skočnog zgloba, ali da nije toliko ozbiljna koliko se činilo u prvi mah i da će pauzirati oko dve nedelje i da će se vratiti u ekipu za plej -of Evrolige.

Reprezentativac Srbije za sobom ima odličnu sezonu, u Evroligi, a njegov klub je lider Evrolige u ovom trenutku sa samo tri poraza, dok Vasa beleži 14,6 poena i 5,9 asistencija.

Vasilije Vasa Micić Foto: Marko Jovanović

Micić je 2014. godine draftovan od strane Filadelfije kao 52. pik, ali je ostao u Evropi i iz Mege prešao u Bajern.

Vratio se zatim u Srbiju gde je zaigrao za Crvenu zvezdu, a potom su usledile sezone u Tofašu i Žalgirisu, da bi 2018. godine postao član Efesa, sa kojim je prošle godine produžio ugovor do leta 2021.

Video: Spektakularna trojka Micića za kraj prvog poluvremena

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mis

    3. mart 2020 | 11:39

    Nije on za NBA kao ni Giduric to su prosjecni igraci i za euroligu,samo ce se obrukat kao sto to sada radi Gudiric prosek 2 kosa u 10 utakmica

  • Rade

    3. mart 2020 | 09:42

    Ne moj majke da odeš, da se brukaš.

  • ime

    5. mart 2020 | 14:46

    Dončić je iz Slovenije, ne naš.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA