≫ 

A pričali ste da je Budućnost htela da izbegne Zvezdu: Pavićević isprozivao sumnjičave posle meča!

Imao je šta da kaže Pavićević mnogima koji su sumnjali u regularnost meča

  • 14

Trener Mornara Mihailo Pavićević imao je zanimljiv komentar na poraz svog tima od Budućnosti u ABA ligi.

Barani su izgubili sa malom razlikom, bilo je 93:88, ali je to bilo samo ublažavanje poraza, u jednom trenutku je podgorički tim imao +22.

- I mi i oni smo želeli pobedu, s tim da mi 20 minuta nismo postojali na parketu. U nastavku smo igrali sa hazarderskom postavom, ali razlika je bila prevelika. Ipak je Budućnost previše kvalitetna da bi doživela takav pad, a ima i verovatno i najboljeg pleja u ligi, Kobsa - rekao je Pavićević, uz odbacivanje kalkulacija.

- Bilo je spekulacija da će biti drugačije, jer je u nekim kalkulacijama Budućnost da je izgubila mogla da izbegne Zvezdu u polufinalu, a da igra sa nama. Međutim, ova dva kluba nisu iz te priče, odigrali smo sportsku utakmicu, što mi je izuzetno drago. Mi ćemo probati da dođemo do plej-ofa, bio bi to sjajan uspeh za nas i crnogorsku košarku - zaključio je Pavićević.

Mornar, Koper i Cedevita imaju identičan učinak sa 12-8, dok je Crvena zvezda ispred sa 13-7, pa će završnica ABA lige biti prilično zanimljiva.

Video: Šakota se oglasio o odlasku iz Zvezde: Prvi put čujem, ali biću srećan da me zameni mlađi

Sakramento ne odustaje od plej-ofa. Klub Vlada Divca, Igora Kokoškova, Bogdana Bogdanovića i Nemanje Bjelice ređa pobede i nada se da će stići Memfis. Večeras (04.00) im u goste stiže Vašington, a kvota na pobedu Kingsa je 1,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za NBA ligu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina boli...

    3. mart 2020 | 09:00

    A da li će Ćoki imati hrabrosti da ode u Podgoricu pošto protesti u Crnoj Gori još uvek traju tj. ništa se nije promenilo od prošle bežanije.

  • Cc

    3. mart 2020 | 08:53

    Normalno je da cete ih pustiti da bi bili 2.i prednost domaceg terena,nismo mi glupi. Bokan ozbiljno zapretiio

  • Baxter

    3. mart 2020 | 08:30

    Lorenco pojede Cobsa za dorucak sad u ovako losoj formi a kamoli kad je grmeo!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA