≫ 

Hrvat koji je preživeo dve najluđe srpske trojke: Baksuz sam, frajer pogađa preko celog terena!

Neverovatno, jedan igrač Cibone je pre 10 godina bio akter poraza Kecmanovom trojkom!

  • 4
Marin Rozić Foto: MN Press

Marin Rozić možda je i najmalerozniji košarkaš na prostoru bivše Jugoslavije, u dresu Cibone, dva puta je primio trojku sa više od pola terena!

Dugo će se pamtiti Kecmanova trojka za kultnu pobedu Partizana, sada ga je drugi srpski košarkaš zavio u crno, ovaj put je to bio Marko Luković u dresu Primorske.

Pre deset godina, Bojan Bogdanović je pogodio trojku za 74:72 i Cibona je imala titulu u džepu, da bi onda Kecman postigao najluđu trojku za 75:74 i veliko slavlje crno-belih u Zagrebu.

Sada se Cibona ne bori za titulu, već za opstanak u ABA ligi, a važna pobeda ispuštena je kada je bilo 78:76. Luković je iz očaja ispalio trojku, pravo u koš, pa je premotao sećanja Marinu Roziću.

- Pa ne mogu da verujem da sam toliki baksuz pa da mi se dva puta u Ciboni dogodi ista stvar. Lopta prolazi kroz obruč, frajer pogađa preko celog terena, a ja u šoku, pa zar opet - rekao je za 24sata.hr Rozić.

- Naravno da je ona Kecmanova puno bolnija od ove, ali i ova jako peče jer bismo pobedom praktički osigurali mirnu završnicu. Ostat ćemo u ABA ligi, to je sigurno, ali ovakvi porazi jako bole. Pa 35 sekundi prije kraja vodili smo pet razlike, i da smo barem izgubili normalnom trojkom, a ne opet ovako... Ne sećam se da sam ikad u karijeri dobio utakmicu sa trojkom preko celog terena u zadnjoj sekundi, a izgubio sam dve. To je zaista raritet.

Čak su i hrvatski komentatori ostali u neverici - ovo je zaista retkost...

Video: Šakota se oglasio o odlasku iz Zvezde: Prvi put čujem, ali biću srećan da me zameni mlađi

Velika borba vodi se u Evroligi za plasman u četvrtfinale, a večeras (19.00) sastaju se direktni rivali Žalgiris i Himki. Litvanci su poznati kao dobri domaćini, pa su favoriti s kvotom 1,70, dok je dvojka na Himki 2,30. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Evroligu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    3. mart 2020 | 09:40

    Ne sekiraj se, Fmp je vodio +6 i to 19 sekundi do kraja, pa na kraju izgubio . Ima gorih ekipa od vaše. A i nama je zabiberio Smith.

  • Eureka

    3. mart 2020 | 09:35

    ček, ček biće i treći put

  • Djole

    3. mart 2020 | 09:34

    Xexexe sta ces

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA