Olakšanje za Zvezdu: Fener bez dvojice važnih igrača čeka crveno-bele

Slukas i Naneli van stroja

  • 2
kostas slukas Foto: MN Press

Košarkaši Crvene zvezde u istanbulu će pokušati da poprave utisak koji je ostao sa prethodnog evroligaškog gostovanja, kada su glatko poraženi u Baskiji, a u tom smislu posao bi trebalo da im bude kudikamo lakši jer će turski tim biti lišen pomoći dvojice vlo bitnih igrača.

Fener je saopštio da su "van stroja" Kostas Slukas i Džejms Naneli.

Grčki plej je zaradio povredu kolena, nije spreman za meč, kao ni i Amerikanac, koga su problemi sa ramenom izbacili iz stroja za meč sa Beograđanima.

Slukas je ove, kao i prethodnih sezona, jedan od glavnih napadačkih aduta Željka Obradovića sa 11.6 poena i 6.1 asistencija u proseku po utakmici, dok je Naneli, koji se ne tako davno vratio u klub, u 9 utakmica upisao 4.2 poena i 1.4 skoka u proseku po meču.

Podsetimo da će i Zvezda biti oslabljena u Turskoj, takođe za dvojicu igrača iz spoljne linije, i to Čarlsa Dženkinsa i Ognjena Dobrića, a sa ekipom nije otputovao ni trener Dragan Šakota.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • duplo golo

    4. mart 2020 | 18:11

    ako bi fmp ovo uz neku srecu dobio..citacemo kako se ocekuje ulazak medju 8 ako se ne desi sreca kao i sto nece onda cemo cuti izjave kako im je aba bitna..a ono ni od abe a od evrope svako normalan je znao da nema nista..prema tome duplo golo za balvane

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA