≫ 

Uhapsio Ronaldinja, pa tražio selfi s njim! Šef policije šokirao Paragvaj: On ostaje idol do smrti!

Jedna od najvećih legendi fudbala 21. veka uhapšena je zbog lažiranja dokumenata

  • 5
Ronaldinjo hapšenje, policajac, Paragvaj Ronaldinjo i šef policije u Paragvaju koji ga je ispitivao; Foto: Twitter.com/@SportsObama

Ceo svet je šokiran informacijom da je legendarni brazilski napadač Ronaldinjo uhapšen u Paragvaju zbog lažiranja dokumenata. On i njegov brat privedeni su odmah po izalsku sa aerodroma jer su pokušali da uđu u zemlju ilegalno uz pomoć falsifikovanih pasoša.

Ronaldinjo je s lisicama na rukama priveden i odveden u zatvorsku stanicu, a tamo je dočekan kao zvezda.

Šef policije Migel Lopez Ruso, iskoristio je činjenicu da još nije pokrenuta zvanična istraga protiv Ronaldinja i zamolio ga je za fotografiju, koja je ubrzo osvanula na društvenim mrežama.

- On je svetski idol, za mene je on najbolji igrač na svetu i niko to ne može da mu oduzme. Bio sam tamo, ne moram da poričem ili da dajem objašnjenja. To je bila samo obična fotografija - rekao je Migel Lopez Ruso, koji je otkrio da je fotografija nastala tokom svedočenja Ronaldinja.

- Bilo je puno ljudi koji su želeli da ga pozdrave i novinara. Ušao je u sobu da svedoči i tamo smo razgovarali s njim, a kako je on svetski idol i ja sam takođe fudbalski navijač, pojavile su se neke šale i zamolio sam ga za fotografiju i on je prihvatio.

- Ne bih u rekao nešto loše, svako može da ga shvati ispravno ili pogrešno, ali on ostaje idol do smrti. On nije zločinac sve dok se ne dokaže suprotno, na njega gledam kao na fudbalskog idola. Ne podržavam ili prikrivam događaje koji su mogli da se dese - rekao je policajac koji je izazvao buru u Paragvaju zbog fotografije.

Video: Veliki Ronaldinjo stigao u Beograd

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA