≫ 

Jokićeve "čudne" brojke: Loša partija, a umalo tripl-dabl! Denver izgubio od najgoreg tima Istoka

Srbin za 32 minuta upisao osam poena, skokova i asistencija

  • 0
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Poraz Denvera od Klivlenda (104:102), najgoreg tima Istočne Konferencije, možda bi trebalo tražiti u nešto lošijoj partiji Nikole Jokića!

Srpski košarkaš proveo je na parketu 32 minuta, ali za to vreme ni u jednoj koloni nije imao dvocifren učinak. A opet, umalo nije došao do tripl-dabla: osam poena, osam skokova, osam asistencija!

Denver je po drugi put ove sezone izgubio od Klivlenda koji je igrao po notama Kevina Lava koji je meč završio sa 27 poena, dok je 25 zabeležio Kolin Sekston.

Turčin Čedi Osman je upisao 20 poena, a Tristan Tompson je flertovao sa dabl-dabl učinkom - devet poena i 13 skokova.

Denver je imao šut za pobedu, ali je Džamal Marej bio kratak. Prethodno je baš Tompson promašio dva bacanja kojima je mogao da reši pitanje pobednika.

Vil Barton je sa 22 poena i osam skokova bio najbolji u redovima Denvea čiji trener Majk Meloun je bio i te kako besan posle meča.

- Ko smo mi? To je nešto o čemu moramo da razmišljamo. U odbrani ne razgovaramo, ne podudaramo se. Morate učestvovati, zar ne? Naši propusti u odbrani su bili veliki - rekao je trener Jokića i saigrača.

Geri Heris je imao 18, a Džamal Marej 17 poena i sedam asistencija. Milsap je isto kao i Jokić brojao do osam, dok su po sedm poena imali Moris, Grant i Porter.

Što se tiče ostalih mečeva u NBA ligi, Bogdan Bogdanović je vodio Sakramento do pobede protiv direktnog rivala u borbi za plej-of.

Nemanja Bjelica je, takođe, bio dvocifren, Alen Smailagić nije igrao za Golden Stejt zbog povrede, dok je Marko Gudurić bio na parketu nešto manje od dva minuta u pobedi Memfisa nad Atalantom.

Rezultati:

Detroit - Juta 105:111

Klivlend - Denver 104:102

Memfis - Atlanta 118:101

Golden Stejt - Filandelfija 118:114

Portland - Sakramento 111:123

Standings provided by Sofascore LiveScore

Standings provided by Sofascore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA