Hejter sa Tvitera optužuje Jokića za nacionalizam, zbog tri prsta i poruke "Ne damo svetinje"

Izvesni Tviteraš sa nadimkom Beg Reis proziva Denver i NBA što su dozvolili da se održi veče srpske baštine

  • 6
Nikola Jokić Printskrin: Twitter/@nuggets

Nikola Jokić dobio je prvu "optužbu" u NBA ligi, doduše nezvaničnu i to od jednog Tviter hejtera koji smatra da je Jokić podržao srpski etno-nacionalizam.

Nije jasno šta ovaj pojam znači, ali je jasno od koga dolazi, sigurno ne od Amerikanaca, već od nekog sa prostora bivše Jugoslavije.

Jedan ljubitelj košarke iskoristio je situaciju, kada je u Klivlendu, pred meč sa Denverom, održano veče srpske baštine, gde su ljudi poreklom iz Srbije odigrali kolo, da uputi žalbu NBA ligi na činjenicu da se Nikola Jokić, fotografisao sa mnogim našim iseljenicima koji su došli na meč između Кavalirsa i Denver Nagetsa.

Iako su brojni Srbi tom prilikom podigli tri prsta, a u pozadini se, među standardnim trobojkama, našla i jedna sa natpisom "Republika Srpska", korisnik Tvitera pod nadimkom Piri-Beg Reis, koji inače podržava mudžahedine i Nasera Orića, je NBA ligi, ali i Jokićevom klubu, poručio sledeće:.

- Da li to Denver Nagets ohrabruje srpski etno nacionalizam? Isti oni koji su počinili genocid u Bosni, na Kosovu i Hrvatskoj? NBA da li dozvoljavate ovo na vašim događajima - napsao je on.

On inače, na Tviteru deli video klipove i slike propagande protiv srpskog naroda u BIH

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Žorž

    9. mart 2020 | 13:55

    Poturica gori od turčina.

  • Đomla

    9. mart 2020 | 13:54

    Oni koji su proterali stotine hiljada srba, opet jedu ....a!

  • Delija

    9. mart 2020 | 14:13

    Treba da ga bude sramota,podrzava taj otpad nasera a trazi pravdu,jadno i bedno kao i uvek do sada...napad im je najbolja odbrana

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA