≫ 

Morača "zaključana", Budućnost i Zvezda igraju pred praznim tribinama?

I to sve zbog korona virusa...

  • 21
Morača, Podgorica Printskrin: Youtube/ABA liga j.t.d.

Ako je suditi prema rečima ministra zdravlja Crne Gore Kenana Hrapovića, meč(evi) između Budućnosti i Crvene zvezde, igraće se bez prisustva publike!

Polufinale ABA lige planirano je da počne 27. marta, prvi meč i eventualna majstorica se igraju u Morači, ali najverovatnije "iza zatvorenih vrata" zbog korona virusa.

Bez publike će biti i Mornar proiv Partizana u drugom polufinalu ukoliko Barani pobede u poslednjem kolu Megu i zadrže to 4. mesto.

Hrapović je tokom dana na konferenciji za medije rekao da se odlaže organizovanje svih đačkih ekskurzija, izleta, edukativnih skupova u inostranstvu i da su zabranjene sportske manifestacije sa prisustvom publike.

- Dakle, sportski događaji, nacionalni i međunarodni, održavaju se bez prisustva publike. Eventualni dolazak timova iz najpogođenijih područja se odlaže do daljnjeg - prenose Vijesti.me njegove reči.

Budućnost u poslednjem kolu regularnog dela ABA lige dočekuje FMP i već je ranije javljeno da publike neće biti. Crnogorski tim je u ponedeljak gostovao Cedeviti Olimpiji u meču koji je takođe odigran bez prisustva navijača.

Podsetimo, Zvezda u drugom delu sezone nije ni gostovala u Morači (meč registrovan 20:0 za Budućnost) zbog zategnute političke situacije, dok su prošle sezone u finalu viđene nemile scene o kom je brujala Evropa.

Video: Kad nije bilo korona virusa bilo je Varvara

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Sasa

    11. mart 2020 | 06:26

    Zvezda lagano uzima ove milove a i posle franjove dečke

  • Nikola

    11. mart 2020 | 07:51

    Navijam za zvezdu ali partizan uzima abu lagano. To je realnost.

  • supergnu

    11. mart 2020 | 02:04

    Meni zao grobara brate. Konacno su dobili kakvu takvu sansu da se nadaju euroleague i sad prazne tribine. Pi, malera....😂😂😂😂😂😂😂

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA