Istorijska utakmica u NBA: Zbog korona virusa, prvi put ćemo gledati meč bez navijača

I to onaj u San Francisku...

  • 1
Sakramento Kings Foto: Tanjug/AP

Zbog činjenice da je korona virus pogodio i Sjedinjene Američke Države (SAD), u noći između četvrtka i petka gledaćemo istorijsku utakmicu u NBA ligi!

Istorijsku, jer će se duel između Golden Stejta i Bruklin Netsa igrati pred praznim tribinama što je prva utakmica najjačeg košarkaškog takmičenja gde neće biti navijača.

- Zbog sve veće zabrinutosti oko širenja epidemije koronavirusa i uz savete čelnih ljudi grada, utakmicu protiv Netsa odigraćemo bez navijača. Onima koji su imali ulaznicu za ovu utakmicu vratićemo novac - objavili su iz Golden Stejta.

U SAD je od korona virusa umrlo oko 30 osoba, a podsetimo da je Lebron Džejms nedavno zapretio da neće igrati pred praznim tribinama.

Međutim, promenio je mišljenje.

- Naravno da bih bio jako razočaran kada ne bi bilo navijača, jer zbog toga igram košarku. Igram za svoju porodicu i svoje navijače. S druge strane, moramo slušati ljude koji vode računa o ovome što se događa. Sve što je najbolje za sigurnost igrača, franšiza i lige moramo da poslušamo - istakao je Džejms.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mile

    12. mart 2020 | 03:54

    Nema NBA do daljnjeg ni putivanja u I iz amerike za evropu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA