≫ 

Pokajničko saopštenje Gobera: Od sramote mu je bilo teško da kaže kako se osećao kad se zarazio!

  • 0
Kings Jazz Basketball Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Jute, Rudi Gober, oglasio se posle saznanja da je zaražen korona virusom.

Francuski reprezentativac izazvao je revolt svetske javnosti jer je zbijao šale na račun virusa, usput je rizikovao svoje i zdravlje kolega i predstavnika medija, pošto je dodirivao mikrofone na konferenciji, a zatim i svu opremu saigrača u svlačionici, kako bi pokazao da "nikome ništa neće da se desi".

Zabeležen je samo jedan slučaj zaraze u njegovom okruženju, u pitanju je Donovan Mičel, a Gobera je dodatno dotuklo što je shvatio šta je uradio i sa ovakvim stvarima se više neće igrati.

- Prvo želim da se zahvalim svima na pažnji i podršci u poslednja 24 časa. Prošao sam kroz mnogo emocija otkad sam se suočio sa dijagnozom. Najviše su bili prisutni strah, anksioznost i osramoćenost. Prvo i najvažnije, voleo bih da se javno izvinim ljudima koje sam doveo u opasnost. U to vreme, nisam ni slutio da sam zaražen. Bio sam nemaran i za to nema opravdanja. Nadam se da je moje iskustvo dobro upozorenje i može poslužiti svima da stvari shvate ozbiljno. Uradiću sve što mogu da ovo iskustvo iskoristim samo za to da druge obrazujemo i da to bude preventiva za širenje virusa - rekao je Gober.

- Imam vrhunsku negu i oporaviću se u potpunosti. Hvala još jednom svima na podršci i svi imaju moju podršku da preduzmu korake kako bi ostali zdravi i bezbedni. Ljubav.

 

 
 
 
View this post on Instagram
I want to thank everyone for the outpouring of concern and support over the last 24 hours. I have gone through so many emotions since learning of my diagnosis…mostly fear, anxiety, and embarrassment. The first and most important thing is I would like to publicly apologize to the people that I may have endangered. At the time, I had no idea I was even infected. I was careless and make no excuse. I hope my story serves as a warning and causes everyone to take this seriously. I will do whatever I can to support using my experience as way to educate others and prevent the spread of this virus . I am under great care and will fully recover. Thank you again for all your support. I encourage everyone to take all of the steps to stay safe and healthy. Love.A post shared by Rudy Gobert (@rudygobert27) on

Video: Holivudski par i veliki prijatelji Srba oboleli od korone: Tom Henks i Rita Vilson u karantinu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA