≫ 

Pozdrav Bobija i Jokića postao hit, a prvo su oklevali da li da se zagrle zbog korone

Nije ih sprečila situacija i opasnost od virusa

  • 2
Boban Marjanović, Nikola Jokić Foto: Marko Jovanović

Dalas Maveriksi i Denver Nagetsi su u sredu na četvrtak odigrali meč u Teksasu i već je bilo poznato da zbog pandemije korona virusa sezona visi o koncu.

Ovaj virus nije zaobišao ni neke od zvezda NBA lige poput Rudija Gobera i Donovana Mičela, ali ni previše zabrinuo Nikolu Jokića i Bobana Marjanovića.

 
 
 
View this post on Instagram
Ma koji Covid. ... #Bobi #nikolajokic #bobanmarjanovic #boban #jokicA post shared by Misko4R (@dnevna_doza_miska_raznatovica) on

Srpski centri iz Denvera i Dalasa su svojim pozdravom postali hit u NBA jer su isprva kao oklevali da se pozdrave, pre nego su se bratski izgrlili pred meč dve ekipe.

Ovakvi kontakti se ne savetuju kako se ne bi širio korona virus, jer se preporučuje da se drži međusobna distanca, te da se rukama što manje diraju predli nosa, očiju i usta.

Inače, Dalas je u meču sa Nagetsima pobedio 113:97, a Marjanović je bio najbolji na parketu sa 31 poenom i 17 skokova.

Jokić je bio na pragu tripl-dabla sa 14 poena, 13 skokova i osam asistencija.

Ovo će se ispostaviti i poslednjom utakmicom jednih i drugih do dalnjeg pošto je komesar NBA lige Adam Silver sa svojim saradnicima odlučio da prekine sezonu zbog pandemije korona virusa.

Video: Okršaj srpskih divova: Bobi nadigrao Jokića za rekord karijere

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bosiljka

    13. mart 2020 | 08:49

    Nas zlatni Jokic i Marjanovic imaju dobre nase gene i dobar imunitet.Nisu to kilavci Americki a pre svega u sve se uplela politika.Grip kao i svaki ima razlicite viruse i normalno je da se treba uobicajeno paziti.Oni nam salju poruku da to je nasa Srbija ponosna i nas super Jokic.

  • vk

    13. mart 2020 | 09:35

    Kako ovaj jokic igra kosarku vidimu stomak

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA