≫ 

Turčin otišao, Duop Rit ostao u Srbiji: FMP se oglasio i povodom ABA raspleta

FMP je naveo da je Rit odlučio da ne ide u Australliju

  • 10
KK FMP, Budućnost Foto: aba-liga.com/FMP

KK FMP je od ponedeljka u skladu sa odlukom o uvođenju vanrednog stanja u Republici Srbiji, zbog opasnosti od širenja korona virusa, obustavio sve aktivnosti, do normalizacije stanja.

Uprava KK FMP je nakon proglašenja vanrednog stanja i u novonastalim okolnostima održala sastanak sa trenerima i igračima donela odluku o prekidu treninga i svakodnevnog okupljanja tima, do normalizacije situacije, i eliminisanja zdravstvene ugroženosti građana Srbije.

Svi domaći igrači kao i treneri, sa svojim porodicama su u svojim domovima i poštuju sve preporuke nadležnih državnih organa i kluba, dok je u menadžmentu uvedeno dežurstvo u skladu sa propisanim merama državnih organa.

- Što se tiče jedinih stranih igrača u našem klubu - Duop Rit za sada ostaje u našoj zemlji na sopstveni zahtev, dok Ogben Ulubaj putuje u Tursku svojoj kući. Po normalizaciji stanja, dogovoreno je da svi igrači prvog tima, uključujući dvojicu stranaca, nastave sa svojim redovnim obavezama u klubu, kako bi se sezona privela kraju - navodi se u saopštenju.

- KK FMP, kada sport ponovo bude bio u prvom planu, založiće se da se svi učesnici ABA lige sastanu i pronađu zajedničko rešenje kako bi se ovosezonsko takmičenje koje je prekinuto zbog pandemije virusa COVID 19 - okončalo na terenu - dodaje se.

Video: Tenzije zbog karantina: Fudbaler Monaka urlao s terase, pa se psovao s komšijom

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • terza1.

    17. mart 2020 | 22:34

    Ovo prvenstvo i jeste okončano na parketu. Partizan je šampion jer je jolo pre kraja obezbedio prvi mesto. Ostalim vlasnicima sa dva kluba u ligi, više sreċe sledeċe sezone.

  • Srbin

    17. mart 2020 | 15:31

    Ovo je naravno nezavisno saopštenje od onog koje je izdala majka... I ovom klubu je jako bitno da se sve okonca na terenu posto ne znaju dal ce biti peti, sesti ili sedmi....

  • Oki

    17. mart 2020 | 16:41

    Zanimljivo isti rukopis ko fmp1 fmp2

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA