≫ 

Kevin Durent ima korona virus!

COVID-19 nije ni njega zaobišao

  • 3
Foto: Printscreen Youtube

Jedan od najboljih košarkaša sveta Kevin Durent ima korona virus, objavlio je poznati NBA insajder Šems Čaranija u utorak uveče!

Durent je jedan od četvorice igrača Bruklin Netsa koji su testirani i ispostavili su se kao pozitivni na novu zarazu koja se širi čitavim svetom.

NBA sezona je pre nekoliko dana potpuno obustavljena kada se ispostavilo da Rudi Gober, centar Juta Džeza ima ovaj virus, ali on nije bio na vreme primećen, pa se već proširio kroz ligu.

Durent nije jedan od onih koji su ga dobili na parketu u utakmicama, budući da se krilni košarkaš Bruklina čitave ove sezone oporavlja od teške povrede Ahilove tetive koju je zaradio prošle sezone u plej-ofu igrajući za Golden Stejt Voriorse.

- Sve je ok ali budite obazrivi, vodite računa o sebi u karantinu. Izguraćemo mi ovo - poručio je Durent za Atletik.

Samo jedan od četvorice igrača pokazuje simptome korona virusa, ostali ih nemaju. Klub se u međuvremenu oglasio saopštenjem, ali nije imenovao igrače koji su zaraženi.

- Zdravlje naših igrača i osoblja je najveći prioritet organizacije i tim radi sve u svojoj moći kako bi se osiguralo da oni pogođeni virusom dobiju najbolju moguću negu - navode iz Bruklina.

Još uvek nije poznato kakvo je stanje Kajrija Irvinga, a od ostalih igrača iz NBA zaraženi su do sada bili i Donovan Mičel i Kristijan Vud iz Detroit Pistonsa.

Video: Najluđi koš u NBA ligi posle rvačkog zahvata

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • mario

    17. mart 2020 | 22:49

    Pa testirao je se, a jeste li se vi testirali da znate da li imate?? Naravno da niste her nije vam dostupno?

  • irig

    18. mart 2020 | 06:34

    Mi imamo fejsala mulića

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA