≫ 

Markus Smart i dvojica igrača Lejkersa pozitivni na COVID-19

Korona virus uzela maha u NBA ligi

  • 0
NBA LA Lejkers Dalas Maveriks Foto: Tanjug/AP

Košarkaš Bostona Markus Smart potvrdio je da je zaražen koronavirusim i da se oseća dobro, a COVID-19 ustanovljen je i kod dvojice igrača Lejkersa, javljaju američki mediji.

Nije navedeno koja dva igrača Lejkersa su u pitanju.

Smart se javio putem tvitera, poručio je da nema simptome bolesti i poslao važnu poruku svima, pre svega mladima, da ozbiljno shvate pretnju koja se dešava u ovom trenutku.

- Ok sam, dobro se osećam. Nemam nikakve simptome - poručio je borbeni bek Bostona i naglasio koliko je važno da svi sada budu odgovorni i prate savete koji se preporučuju.

- Mladi moraju da misle o sebi, moraju da se distanciraju jedni od drugih. Ovo nije šala, nemojte biti sebični. Zajedno možemo pobediti ovo, ali to moramo uraditi tako što ćemo se odvojiti jedni od drugih na neko vreme.

Boston je u saopštenju rekao da se Smart zarazio jer je bio u kontaktu sa osobom koja je takođe zaražena virusom.

Kada je reč o igračima Lejkersa, čitav tim je testiran u sredu pošto se pojavila bojazan da bi moglo biti zaraženih nakon što su četvorica igrača Bruklina bila pozitivna na virus.

Bruklin je bio poslednji tim protiv kojeg su Lejkersi igrali pre nego što je liga stopirana.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA