≫ 

Srbija poslala avion u Tursku: Njime ćemo vratiti Željka Obradovića sa porodicom!

Trener Fenera se vraća u domovinu

  • 12
Želimir Željko Obradović Foto: Marko Jovanović

Ministar inostranih poslova Srbije, Ivica Dačić, istakao je da je u sredu ujutru jedan avion poleteo za Istanbul odakle će vratiti naše državljane.

Među njima će biti i trener Fenerbahčea Željko Obradović, dok je Dačić istakao i da će iz Srbije odvesti 150 Turaka koji su hteli da se vrate u svoju zemlju.

- Tim avionom ćemo vratiti Željka Obradovića sa porodicom - kazao je Dačić u jutarnjem programu TV Hepi dodajući da drugi sportisti, iako su ranije izražavali želju, kao i studenti, kada su čuli da treba da idu u karantin, zaključuju da im je bolje da ostanu tamo gde su.

Za vraćanje turskih državljana Srbija će od Turske dobiti, u znak zahvalnosti medicinsku zaštitnu opremu.

Inače, Fenerbahče je nedavno testirao kompletan stručni štab na korona virus. Nalazi su bili negativni, iako su Grci tvrdili da je Kostas Slukas zaražen.

Tom prilikom izjavu za Telegraf je dao i srpski košarkaš Nikola Kalinić.

- Ne znamo još ništa, radili smo jedan test, pa sada deo tima ide u bolnicu na još jedan. Čitave zime je poneko bolestan, zato smo i insistirali na tome da se testiramo, da bismo proverili ko ima grip i da li ima onih koji imaju korona virus.

Video: Povratak srpskih državljana iz inostranstva u organizaciji Vlade Srbije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA