≫ 

Grozno, užasno, bolje da ćutim da ne bih rekao svašta: Belineli opasno opleo po Goberu zbog korone

U Srbiji bi se moglo čuti: Ako mu je rekao!

  • 0
Marko Belineli Foto: AP/Tanjug

Italijanski košarkaš i krilo San Antonio SparsaMarko Belineli nije nimalo bio blag prema igraču Jute Džez Rudiju Goberu zbog neodgovornosti u vezi sa korona virusom.

Gober je pre mesec dana pokrenuo lavinu i zatvaranje NBA lige zbog toga što se ispostavio kao prvi zaraženi igrač koronom u ligi.

Da stvari budu još gore, prethodno je na jednoj konferenciji dirao mikrofone novinara, a ispostavilo se da je zarazio i jedno dete navijača.

- Užasno, bolje da ćutim jer ne želim da kažem stvari koje bi bile previše uvredljive, ali to je bilo... Da, bilo je grozno - rekao je Belineli za Korijere dela Seru kometarišući Goberov potez.

Naravno, Gober u tom trenutku nije bio svestan da je zaražen, ali je opasnost od korone već postojala, samo je nije shvatao ozbiljno.

Kasnije je donirao nekoliko stotina hiljada dolara u humanitarne svrhe. Belineliju to ne popravlja mišljenje, tim pre što je u njegovoj zemlji mnogo ljudi nastradalo od posledica virusa.

- Ali čak i pre Gobera, mnogo njih se šalilo, ili pravilo viceve od toga, ismevalo one koji su bili zabrinuti. Ja, koji sam već znao šta se dešava u Italiji sam bio zgranut - kaže Belineli.

On je sam takođe učestovao donacijom u humanitarnoj akciji, a dopremio je novac za kupovinu respiratora bolnici "Mađore" u rodnoj Bolonji.

Tamo je njegov otac radio kao hirurg, pa je Marko utoliko bolje znao sa čime se Italija suočavala još u prvoj polovini marta.

Video: Za sve je bio šok kad je prekinuta NBA liga, ali tako je moralo: Centar Orlanda se javio iz Amerike

(M.LJ)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA