≫ 

Partizan traži novog centra, želja je Amerikanac iz Južne Koreje

Crno-beli dovode zamenu za Mekadua

  • 7
Džejms Tompson IV Tompson u naletu; Printskrin Youtube

KK Partizan se bacio u potragu za novim centrom nakon što se Džejms Mekadu prošle nedelje oporstio od crno-belih, usled prekida prvenstva zbog epidemije korona virusa. I izgleda da su u Humskoj našli rešenje. 

Naime, prema informacijama italijanskog novinara i košarkaškog zaljubljenika Luke Dalesandra, Partizan se raspituje za američkog košarkaša Džejmsa Tompsona IV.

Radi se 25-godišnjem centru iz Baton Ruža u Luizijani, koji je tokom koledž karijere nosio dres Ist Mičigen Iglsa za koje je kao senior u sezoni 2018/19. u proseku beležio po 11 poena i 10,9 skokova.

Potom je nastupao u Italiji za Montegranaro u drugoj ligi, gde je u proseku je beležio po 13,4 poena i 9,9 skokova.

Ove sezone je do prekida zbog epidemije korona virusa igrao i u Južnoj Koreji za Seul Samsung Tanderse gde je za 12,5 minuta na parketu u proseku beležio po 6,5 poena i 4,3 skoka.

Timpson je visok 208 santimetara i težak 109 kilograma, a minulog leta je trenirao s Niksima i Vizardsima, međutim nije uspeo da se izbori za ugovor u NBA ligi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stefan

    17. april 2020 | 19:00

    Svet stao,ljudi grcaju u mukama.Ali zato jsd partizan lobira za titulu a bata samo puni parama nadajuci se da ce da izvuce nesto ako se nastavi kosarka.Kao kockar kad se zaglibi pa ajde da se izvuce

  • Sale

    17. april 2020 | 18:48

    Sta ce vam,nema od kosarke nista.

  • Fadilj

    17. april 2020 | 21:44

    Mi voljimo partizaji i iscekujemo titulju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA