Seks, droga, koma i lažni penis: Najluđa životna priča Lamara Odoma

Bivši košarkaš LA Lejkersa izneo je sve detalje svog burbog života u memoarima

  • 2
Lamar Odom Foto: Tanjug/AP

Lamar Odom, poznati NBA košarkaš, je došao na ovaj svet u kvartu Kvins u Njujorku.  Otac i majka su bili zavisni od heroina, umrli. su od raka kada je Lamar imao samo 12 godina, i to mu je obeležilo  detinjstvo.

Košarka mu je tada postala spas, ali i on je na kraju završio na dnu zbog novca koji je zaradio i na kraju je trošio.

Debitovao je u NBA u Los Anđeles Klipersima, zatim je kratko igrao za Majami Hit, a na kraju u Lejkersima, gde je postigao svetsku slavu i dva uzastopna prstena zajedno sa Kobe Brajantom i Pau Gasolom.

Šampion sa Lejkersima i bitan igrač

Bio je kamen temeljac tima koji je vodio Fil Džekson i nagrađivan kao najbolji šesti čovek u ligi.

Međutim, 2009. godine oženio se za Kloe Kardašijan na Beverli Hillsu, ali  je brak bio katastrofa gotovo od samog početka zbog zavisnosti i stalnih neverica.

Razveli su se 2013. godine, a dok je par bio u razvodu, procurio je snimak Odoma i jednog njegovog prijatelja kako puše i razgovaraju o njihovoj nevernici tokom braka. Čak je pretio i da ću je ubiti.

Lamar Odom Voleo bih da sam držao penis u gaćama " Tokom godina, i u mojim tridesetima, karijera mi se raspadala i stvari su izmakle kontroli. Lamar Odom Foto: Profimedia

Poroci su mu umalo došli glave

- Kad bih morao reći koliko sam potrošio na drogu, rekao bih oko 100 miliona dolara  - rekao je u svojoj ispovesti u memoarima Lamar Odom.

- Svi doktori koji me vide kažu da sam hodajuće čudo.

- Koku sam koristio svaki dan. Više ili manje svake sekunde kada sam bio slobodan nekada sam dobijao koks. Nisam mogao to da kontrolišem. Nisam želeo da to kontrolišem.

- Droga mi je vjerovatno pomogla da što prije završim karijeru, jer mi je ubila želju da treniram i želim da budem fit. 

- Ovisnik sam, bio sam sa više od 2.000 žena. Seksao sam se sa šest žena u proseku nedeljno i uvek bez zaštite, tako da sam morao da plaćam više pobačaja tokom svog života.

Kris Džener i Lamar Odom Foto: Profimedia/Startraks

- Voleo bih da sam držao penis u gaćama. Tokom godina, i u mojim tridesetima, karijera mi se raspadala i stvari su izmakle kontroli.

- To je bilo kao oslobađanje demona. Postao sam profesionalac koji je to skrivao. Kloi je trebalo dugo vremena da otkrije moju zavisnost.

- Ne želite da vas supruga vidi kako spavate sa drugom ženom.

- Prekršio sam zavjete sa Kloi toliko puta da se jednostavno ne mogu setiti svih vremena kada sam to činio. Ne znam zašto  je ostala sa mnom

Uvek je govorila "Šta dođavola radiš? Da li me pokušavaš osramotiti pred mojim prijateljima?

Koma posle orgijanja u bordelu

Odom je bio u teškoj situaciji  kada je 2015. godine pronađen bez svesti u bordelu "Love Ranch" u Nevadi zbog predoziranja nakon što je tri dana zaredom konzumirao seksualne stimulanse (vijagra) i kokain na kojima je potrošio 75 000 dolara.

Lamar Odom Devojke sa kojima je Lamar Odom bio u bordelu Printskrin: Twitter/DennisHof

- Dok sam bio u komi, pretrpeo sam 12 moždanih udara i 6 srčanih udara (očajnički poziv za pomoć 911). Vratio sam se sa Kloi Kardašijan da pokušam da se rehabilitujem i 2016. godine smo potpisali razvod.

U njegovim memoarima otkrio je još jedan od mnogih skandala njegovog života. Lamar Odom je priznao da je lažnim penisom prošao doping kontrolu na Olimpijskim igrama u Atini 2004. godine. Razlog je bio sakriti da je tog ljeta konzumirao "marihuanu svaki dan".

- Tražili .smo crni, robusni i divovski penis. Otkopčao sam pantalone i pažljivo izvukao lažni penis iz gaća. Da bih izvadio urin morao sam više puta da pritisnem telo penisa.

- Zvaničnik NBA-e koji me je testirao izmerio je temperaturu mog urina da bih utvrdio da je moja. - napisao je Odom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Marko

    18. april 2020 | 08:03

    Vi ste nama sad upravo objaviki da su Amerikanci igrali dopingovani na OI u Atini, sto znaci da treba da im se oduzme bronza i dodeli Litvaniji.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA