Bokan: F4 ABA lige da bude u Podgorici! Budućnost i Zvezda žele da se sezona nastavi, ne i Partizan

Oglasio se i prvi čovek Budućnosti

  • 31
Nebojša Čović, Dragan Bokan Foto: MN Press

Predsednik KK Budućnost Dragan Bokan dao je jedan intervju u kom je poručio da je Podgorica spremna da organizuje fajna-for ABA lige!

Bokan je tokom razgovora za list "Pobjeda" govorio i o predstojećoj video-konferenciji svih članova ABA lige.

- Budućnost Voli i Podgorica su spremni, ako se slože drugi klubovi i ako situacija sa epidemijom bude povoljna, jer je to ipak sada najbitnije, da organizujemo fajnal-for ABA u Podgorici. U junu, julu, septembru, nebitno. Država Crna Gora i Koordinacioni odbor u okviru našeg Ministarstva zdravlja ulivaju poverenje, da možemo organizovati takav događa. Naravno bez prisustva publike - rekao je Bokan i dodao:

- Svi predsednici klubova učestvovaće na sastanku putem video-poziva u sredu. Ono što je sigurno je da Partizan želi da se sezona završi konstatovanjem trenutnog stanja na tabeli. To im odgovara. Budućnost Voli želi da igra, jer jedino kroz igru može da bude šampion. Crvena zvezda sve propušteno u ovoj sezoni traži da nadoknadi kroz završnicu.

Što se Bokana tiče, četvrti učesnik F4 je poznat i bez odigravanja poslednjeg kola. Podsetimo, za to mesto se bore Cedevita Olimpija i Mornar koji imaju identičan skor, uz bolji međusobni susret tima iz Bara.

- U ovom trenutku slobodno mogu reći da za nas četvrto mesto u ABA pripada Mornaru. Sa moje strane predlažem i predložiću, da u završnici polufinala treba da budu Partizan – Mornar i Budućnost Voli – Crvena zvezda.

Morača, Podgorica Printskrin: Youtube/ABA liga j.t.d.

Govorio je Bokan i o sastankus a prvim čovekom Evrolige.

- Sa Bertomeuom ću imati video-poziv u ponedjeljak ujutru. Taj razgovor će mi dodatno pojasniti situaciju. A ono što je već sada definitivno, je ono što znamo svi, da Evroliga nije samo takmičenje već i biznis. Ako se ne završi, imaće velike finansijske probleme. Očekujem da će i sam Bertomeu i menadžment i generalni sponzori uraditi sve, da se nađe način da se sezona Evrolige kompletira - jasan je predsednik Budućnosti.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ujka Zitko PFK

    18. april 2020 | 10:16

    Preko noci klub ste dobili,nedelima ste se vodili.Al docice vam kraj,uskoro to znaj.ZAZALICES sto si limenkar!!!!😉😉

  • Yakow

    18. april 2020 | 12:32

    Ne moze u Titogradu F4! Imamo jednog potencijalnog ucesnika koji ne bi smeo da putuje u Titograd.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    18. april 2020 | 12:49

    Овај Бокан би поново да води на ћевапе управу гробара, велики су пријатељи...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA