Ceo svet priča o reakciji Džordana na pitanje da li je njegov tim bio "lutajući kokainski cirkus"

Legendarni košarkaš je uspeo da podigne prašinu u SAD

  • 3
Majkl Džordan Džordanova reakcija; Foto: Printscreen: Twitter/@cjzero

Čikago Bulsi su nekada bili jedan od najslavnijih košarkaških timova u istoriji NBA lige, ali su istovremeno važili i za "putujući kokainski cirkus".

Novi dokumentarac Netfliksa pod nazivom "Poslednji ples" posvećen Majklu Džordanu donosi nam dobar uvid u dešavanja vezana za funkcionisanje ovog kluba tokom slavnih 90-ih, kada su postali jedina franšiza koja je više puta osvajala šampionski prsten i nikada nije izgubila finalnu seriju.

Naravno, sve to zahvaljujući legendarnom Džordanu, a zanimljivo da je pre uspona karijere mladi Majkl shvatio da njegove nove saigrače više zanimaju lude žurke i provodi od košarke.

Tako je i otkrio kako su se veterani Bulsa svojevrmeno ludo zabavljali tokom jedne predsezone.

- Išao sam po hotelu. Kucao od vrata do vrata, nije bilo nikog, sve dok nisam naišao na sobu u kojoj je bilo ljudi. Čuo sam: "Tišina, neko dolazi". Pitali su ko je, kada sam se predstavio pustili su me. Soba je bila puna kokaina, marihuane, žena... Kao noćni klub. Otišao sam odmah, rekao sam - nije ovo za mene - ispričao je Džordan.

Jedan od najvećih košarkaša ikada je naglasio da nikada nije imao poroke u životu.

Nikada u životu nisam pušio, uzimao kokain, nisam ni pio alkohol dok sam igrao.

Međutim, ono o čemu danas čitava američka javnost priča je reakcija Majkla Džordana na pitanje novinara ESPN-a o "lutajućem kokainskom cirkusu", koji je bio nezvanični nadimak njegovih Čikago Bulsa.

Legendarni košarkaš samo je prasnuo u smeh na pitanje novinara o cirkusu, a potom otkrio i da je veći deo karijere proveo igrajuči karte i gledajući filmove.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Beogradske noći

    20. april 2020 | 19:22

    Brate, obožavao sam ga! Veliki poster u sobi, njegov “fejdvej” okret i šut u padu sam kopirao.... MJ - detinjstvo, uzor, legenda!:-)))

  • Miki

    20. april 2020 | 20:04

    Jedan jedini neponovljivi!

  • Crnogorac

    20. april 2020 | 21:15

    Uporedim njegove igre, pokrete sa ovim danas sto guraju na snagu...pa nisu mu do koljena...jedan je Majkl !

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA