≫ 

Varničilo na sastanku ABA lige: Bokan napao Ostoju Mijailovića, nije ćutao ni predstavnik Zvezde

Predstavnici klubova izneli su na kraju zajednički stav da se sačeka Evroliga za konačnu odluku, a bilo je i manjih razmirica

  • 80
Dragan Bokan, Nebojša Čović Foto: MN press

Predstavnici ABA lige održali su video konferenciju povodom situacije oko korona virusa ne bi li pokušali da pronađu određena rešenje za prevazilaženje problema.

Posle više od 4 sata, predstavnici klubova su bili jednoglasni da treba sačekati odluku Evrolige u drugoj polovini maja, koju je nedavno najavio pedsednik Evrolige Đordi Bertomeu.

ABA liga bi uskoro trebalo da izbaci i saopštenje sa zaključcima , a kako Telegraf saznaje, nije sve prošlo mirno, jer je u toku konferencije došlo do rasprave predsednika Budućnosti Dragana Bokana i prvog čoveka Partizana Ostoje Mijailovića.

Bokan je napao Mijailovića da želi titulu za zelenim stolom i da lobira da dobije mesto u Evroligi. Poznato je da je Partizan izneo nekoliko predloga koji uključuju proglašenje trenutne tabele kao konačne, proširenje lige, kao i dodatno mesto u Evrokupu.

Ostoja Mijailović Ostoja Mijailović; Foto: Nikola Tomić

Kako takođe saznajemo i predsednik Zvezde, direktor Filip Sunturlić, takođe je indirektno prebacivao i optuživao crno-bele tokom većeg dela sastanka da žele titulu za zelenim stolom

Rapsrava Bokana i Mijailovića se kasnije smirila. Pomenuto je nekoliko različitih metoda, ali preovladava mišlenje kod predsednika klubova da se sačeka Evroliga i da se nastavi liga i da se na terenu odluči, kao i da plej-of i borba za opstanak ne mogu da se odvajaju.

(D. U.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • IDEA CROATIA ponos severa

    22. april 2020 | 16:17

    Prvo buducnost? Oni su manji od krke jer krka je makar osvojila neki kup u evropi koji je bio po trecoj kvaliteti... To je prvo. A drugo Partizan moze mu se, da radi sta hoce i, da predlaže sta hoce... Prvo najtrofejniji klub na jadranu je Partizan jer je osvojio najvise aba prstenova. Drugo klub koji je bio šampion Evrope, a trece san svih klubova iz aba lige je final four EUROLEAGUE u 21 veku!!!! A Partizan je bio 2010 godine!!!! Tako, da imate čast svi klubčići sa jadrana budete ponosni sto se takmicite sa najvecim klubom na jadranu!!!!!! A Partizan ce biti šampion bilo zo za zelenim stolo, na terenu ili na plafonu bilo gde Partizan ce biti šampion jadrana za ovu sezonu!!! Dovidjenja prijatno... Mozete na trepavicama, da skacete

  • Crnogorac

    22. april 2020 | 16:28

    Ovog trgovca banana iz Titograda ni mi u CG ne možemo da svarimo...

  • Nikola

    22. april 2020 | 17:18

    Navijam za zvezdu ali racunica je jasna ne znam cemu prepucavanja. Cekamo da se vidi da li moze sezona da se nastavi, ako ne bude moglo titula ide partizanu jer je bio prvi u trenutku prekida, najvise je pokazao i ubedljivo najlepsu kosarku je partizan igrao i u EK i u ABA ligi. Naravno da kao navijac zvezde volim da se ovo nastavi i da moja zvezda osvoji ali ako ne bude moglo racunica je jasna, partizan sampion i ide u EL. Nije to nikakva titula za zelenim stolom jednostavno zasto nisu zvezda i buducnost pobedjivali i bili prvi na tabeli nego su gubili od krke zadra itd. Partizanu se to nije desavalo i zasluzeno je prvi.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA