≫ 

Miler o odnosu sa Džordanom: Možda bih mogao da ga udarim

Redži Miler kaže da je nevoljno pristao da učestvuje u dokumentarcu o Džordanu gde se prisetio nvelikog rivalstva sa asom Bulsa

  • 0
redži miler Foto: youtube/Jimmy Kimmel Live

Ako ostavimo po strani Ajzeu Tomasa, Redži Miler je bez ikakve dileme bio najveći i najomraženiji Džordanov rival.

Njihovo veliko rivalstvo, i više od toga je ono bilo, ponovo je aktuelizovano kroz dokumentarac o Džordanu "The last dance", u kojem je govorio i jedan od svedoka tog vremena, upravo pomenuti Redži Miler.

Bivši šuter Indijane je, osim o odnosu sa "letećim", pričao i o svom pojavljivanju u dokumentarnom filmu u emisiji  "The Dan Patrick Show" i iskreno rekao da nije imao želju da učestvuje u tom projketu.

- Pokušao sam da odustanem, nisam želeo to da radim - rekao je Redži, pa, nakon dramske paze, dodao:

- Možda ga udarim - u šali je dodao, aludirajući na svog velikog rivala i centralnu ličnost dokumentaca koji je začas postao globalni hit.

- Da li si ozbiljan? - upitao ga je voditelj Den Patrik, svestan da može biti da Miler i dalje ima želju da dobro "opauči" Džordana.

- Čoveče, toliko je stvari bilo tada između nas - podsetio je Miler koji je znao i fizički da se obračuna sa najvećim igračem svih vremena.

Ipak, nije sve u tom zapaljivom odnosu mržnja, daleko od toga, prema tvrdnji Milera. On je u dužem izlaganju naglasio, da ne bude zabune, da "voli i poštuje Džordana", ali da tu jednostavno postiji rivalstvo.

Video: Džordan u suzama: Kobi je od mene napravio mim za plakanje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA