≫ 

Otkriveno zašto Frimen nije uspeo u Zvezdi: Jutarnji trening je ubica za onog ko nije spavao 8 sati

Amerikanac je očigledno platio ceh zbog noćnog života

  • 0
Skuni Pen Redži Frimen (desno) u društvu Skunija Pena Foto: MN Press

Redžinald "Redži" Frimen je američki košarkaš čije ime je i te kako poznato u Srbiji, pogotovo posle onoga što je činio na parketu u dresu FMP-a!

Upravo je iz "predgrađa" kao veliko pojačanje 2003. godine stigao u Crvenu zvezdu, ali je brzo "nestao" i ponovo se vratio u FMP koji se tada zvao Refleks.

Nedavno je priznao da u Zvezdi nije uspeo zbog trenera Zmaga Sagadina koji ga nije voleo, a vrlo brzo je stigao i odgovor Slovenca za portal "siol.net."

- Frimen? Izvanredan talenat. Pratio sam njegov put i bio u kontaktu sa njegovim agentom. Kada su ga ponudili Zvezdi, izrazio sam sumnju da je to pravi sistem za njega. Mislio sam da neće tolerisati petočasovnu dnevnu vežbu. I zapravo nije - rekao je bivši trener crveno-belih i dodao:

- To je bio razlog što je Zvezda raskinula ugovor sa njim. Nije to mogao da podnese, čak ni njegov život nije bi dovoljno sportski. Konkretno, bilo je previše noćnog života. Jutarnji trening je ubica za nekoga ko nije spavao osam sati.

Nastavio je Sagadin u istom tonu.

zmago sagadin Zmago Sagadin, bivši trener Crvene zvezde Foto: MN Press

- Sistem ga je eliminisao, ne ja. Nikada nisam jurio igrače, ali sam svima pokazao granicu. Kod god je prešao istu, pao je u ponor. Bilo mi je žao Frimena, jer je bio veoma talentovan - zaključio je Sagadin.

Podsetimo, Slovenac je priznao i to da je 1997. godine "srpski klan bio kriv" za poraz njegove Olimpije od Olimpijakosa na fajnal-foru Evrolige.

Video: Neočekivana reakcija Nebojše Čovića na lude trojke Bilija Berona

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA